donderdag 4 juli 2019

Hoera

Goedemorgen lieve mensen,

Morgen wordt onze oudste dochter Liselot alweer veertien jaar. Speciaal voor haar verjaardag maakte ik dit kaartje. 


Zoals ik eigenlijk altijd doe, heb ik alle laagjes designpapier gemat op twee laagjes cardstock. Aan het tweede laagje heb ik aan de zijkanten het mooie randstansje 6002/1285 verwerkt.


Het plaatje mocht Liselot zelf uitkiezen: ze gaf me een enorme uitdaging door de digi 'Stepping Stone' van Saturated Canary te kiezen. Ik heb haar gekleurd met Copic Markers.


De tags die achter het plaatje uitsteken heb ik gemaakt met de goudkleurige aftekenmal 6002/0881. Veel leuke tags in verschillende vormen om op je creaties te verwerken.


 De bloemen heb ik gemaakt met de Floral Flourishes stansjes 6002/1082. De bloemetjes heb ik eerst gestanst, vervolgens nat gespoten, verkreukeld en weer gedroogd met de heattool waardoor de kreukels er lekker stevig in blijven zitten.



De verschillende maten bloemetjes zijn op elkaar vastgeplakt met in het midden een klein pareltje.


 De takjes komen uit de set van de chrysanten (6002/0972) en de randen heb ik een beetje bewerkt met distress inkt omdat ik de groene kleur anders iets teveel af vond steken.


De leeftijd is gemaakt met de nog altijd toffe cijferbanners 6002/0977 en de vlindertjes komen uit de Little Happiness set 6002/1302.


Als laatste nog wat kant-en-klare bloemetjes, twee ster-pinnetjes en witte waxtouwtjes door de gaatjes van de tags toegevoegd.


De dame kan jarig worden: het kaartje staat weer klaar!

Leuk dat je hier even kwam kijken en tot een volgende keer.


1 opmerking: