dinsdag 15 oktober 2019

Believe

Hoi allemaal,

De nieuwe collectie is weer uit en van de week volgt er weer een bloghop van. Hier alvast een voorproefje op de bloghop. Wat een feest is het weer om met alle nieuwe spulletjes aan de slag te mogen!


Dit is mijn kaart geworden. Ik heb als basis een kaart van 14,5 bij 14,5 cm uit rood cardstock gesneden. Daarna nog een vierkant uit wit cardstock van 14 bij 14 cm.

6011/0633 Paper bloc Sleigh Ride 
Het designpapier is het nieuwe Papierbloc Sleigh Ride 6011/0633.

 

Aan de bovenkant van de kaart heb ik de Gouden Noor! Design Stans Winter 6002/1333 verwerkt. Ik heb deze eerst uit wit cardstock gestanst en vervolgens op het rode cardstock geplakt.

   

Daarna heb ik de stans uitgeknipt. Je kunt er ook voor kiezen om de stans over te trekken maar netjes uitknippen nadat de stans op het cardstock is geplakt werkt ook goed. Op de ijssterren heb ik in de hartjes een pareltje gemaakt met Nuvo drops.

 

Ik heb de blauwe Doily mal 6002/1384 uitgestanst en doormidden geknipt. Op de kaart heb ik de ene helft tegen de bovenkant en de andere aan de onderkant van de kaart verwerkt. Ik heb hier vervolgens een strook van 6 bij 14,5 cm overheen gelegd.De strook is verder opgebouwd met wit cardstock en een stukje designpapier. Op het designpapier is nog een breed stuk kant en een wat smaller stuk kant verwerkt. Het plaatje is afkomstig van Pinterest.

  

Deze Little Happiness Bow stans 6003/1387 is nu al een favoriet. 


Wat een mooie strik is dit!! Ik heb het strikje uit rood cardstock gestanst en op het plaatje verwerkt. 


 

Achter het plaatje heb ik een tag gestoken. Deze tag is ook afkomstig van het Papierbloc Sleigh Ride 6011/0633. Bij het papier zit onder andere een vel met allemaal verschillende tags. Super handig!

    

Rechts van het plaatje zijn twee dennenbomen geplaatst. Deze dennenbomen zijn afkomstig van de Happy Holidays Merry Pine Trees 6002/0777. 

   

De onderkant van de takken zijn met een witte fineliner wat bewerkt zodat het net lijkt alsof er sneeuw op ligt.

    
De bloemen zijn met de nieuwe Roll Up Flowerstans 6002/1336 gemaakt. Om nu een andere kleur stampertjes en blaadjes te krijgen heb ik de bloemen uit zowel donkergrijs en olijfgroen cardstock gestanst en uit het designpapier. Van de stans uit het designpapier heb ik de 2 blaadjes aan het einde en de stampertje aan het begin verwijderd en hier de grijze stampertjes en de groene blaadjes bevestigd. Zo krijg je een mooie bloem. 

6410/0497 Stempels  Hello

De Happy Holidays Dennentakken en hulst 6002/0769 heb ik uitgestanst uit olijfgroen cardstock en bij de bloemen toef gestoken. 

 

En hoe leuk zijn deze stempels dan? Dit is ook weer zo'n set die ik vaak zal gaan gebruiken. Ik heb de stempel "believe" van de Clear Stamp Hello set 6410/0497 gebruikt en bij de bloementoef gestoken. Dit is mijn kaart voor deze week. Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren. 

Liefs,

2 opmerkingen: