dinsdag 26 november 2019

Fijne Feestdagen

Hoi allemaal,

Ik heb de smaak voor de kerstkaarten weer te pakken. Met kerstliedjes op de achtergrond lekker aan de freubel. Blijer kan ik dan niet worden. Ik houd ervan.


Dit is mijn kaart voor deze week. Ik heb als basis mijn favoriete Dutch Doobadoo Dutch Shape Art Ornament 470.713.154 gebruikt. Onder het designpapier heb ik langs de rand wondgaas geplakt en uitgetrokken. 

Ik heb dit keer gekozen voor het Papierbloc Holly Holly 6011/0571. Ik vind de kleurtjes van dit papier echt zooo tof. 

  

De prachtige gouden Winterborder 6002/1333 staat geweldig langs de zijkant van de kaart. Ik heb de stans eerst uit off white cardstock gestanst en ge-embost. 


Na het embossen heb ik de stans in de mal laten zitten en met memento inkt Teal Zeal beinkt. Daarna heb ik de stans alleen ge-embost met het blauw/groene cardstock. Daarna heb ik de mal overgetrokken en uitgeknipt. Vervolgens het witte stansje hierop bevestigd. 

 

Onder het plaatje is de Blauwe Doily mal 6002/1384 verwerkt. De mal heeft een prachtige kant structuur. Deze heb ik in de mal laten zitten na het embossen.


Ook hier ben ik met de Memento Teal Zeal inkt de stans bewerkt. Dat geeft dan net wat meer kleur aan de stans. Het plaatje komt weer van Pinterest en heb ik geprint met de Selphy printer. 

    
Boven het plaatje heb ik een strik bevestigd en hieronder de wanten uit de Nordic Christmas serie 6002/1324 geplaatst. 

   

Ook de wanten heb ik in de mal laten zitten na het embossen en met bruine distress inkt bewerkt. 

    

Aan de zijkant heb ik de 3 boompjes uit de Nordic Christmas serie 6002/1335 verwerkt.

  
Rechts onderin heb ik 2 tags verwerkt. De tags Clear stamp Script 6410/0468 heb ik gestempeld op het designpapier en uitgeknipt. Op deze tags heb ik de tekst Fijne Feestdagen verwerkt. Dit tekstje is afkomstig van het Bella Lulu stansvel Feliz Navidad 3003/0001.


Dit is mijn kaart voor deze week geworden. Ik hoop dat ik je weer heb mogen inspireren. 
Tot volgende week.

Liefs,

5 opmerkingen:

 1. Mooie kaart met die winter stans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke mooie kaart!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man terug in mijn leven heb gekregen, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen mijn relatie met mijn man, die mij heeft gedumpt, te herenigen en heeft niets meer met mij te maken, belde me en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso de Wiseman ook allerlei hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van allerlei ziekten, rechtszaken, zwangerschapsgezegde, we zijn nu erg blij met onszelf . Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheidingszaken, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen