donderdag 28 november 2019

Hello

Goedemorgen allemaal,

Een passend kaartje bij het huidige seizoen: herfst! We kunnen nog heel even genieten van die kleurenpracht voordat alles kaal is.


Hoe schattig is het egeltje 'Harley' uit de Mon Ami serie van Noor Design 6002/1395? Ik heb voor de effen gedeeltes van Harley en de effen gedeeltes van de kaart gebruik gemaakt van het papierblok 'Herfst' 6011/0537.


 Het designpapier van Noor! Design heet 'Falling Leaves' 6011/0540 en zit boordevol leuke prints in herfstkleuren.


Achter Harley heb ik de ronde herfstmal 'Hello Autumn' 6002/1045met blaadjes, takjes en besjes gebruikt. Ik heb de blaadjes nogmaals uit groen papier uitgestanst en deze op de oranje blaadjes geplakt zodat ze lekker opvallen.De besjes heb ik met een parelpen bewerkt zodat het net echte besjes lijken.


Het tekststempeltje komt uit de stempelset 'Hello' 6410/0497.


En tenslotte heb ik Harley lekker laten rondscharrelen door het gras, gemaakt met stansje 6002/1178.


Ik ben uiteraard benieuwd wat je van het kaartje vindt!


Voor nu wens ik je een hele fijne dag en we zien je graag weer eens terug op ons blog!

4 opmerkingen:

  1. Wat een schattige kaart met het egeltje! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super lief kaartje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man terug in mijn leven heb gekregen, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen mijn relatie met mijn man, die mij heeft gedumpt, te herenigen en heeft niets meer met mij te maken, belde me en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso de Wiseman ook allerlei hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van allerlei ziekten, rechtszaken, zwangerschapsgezegde, we zijn nu erg blij met onszelf . Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheidingszaken, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen