dinsdag 5 november 2019

Kissmas

Hoi allemaal,

Deze week ben ik maar weer eens op de kerstkaartentoer gegaan. Ik loop nog wel wat achter en voor we het weten staat de kerst weer voor de deur. 


Ik heb een dubbele kaart gemaakt met behulp van de Dutch Doobadoo Card Art A5 Xmas 470.713.735. 

6011/0626 Paper bloc Dear Santa
Heerlijk kerst designpapier is het Papierbloc Dear Santa 6011/0626. Mooie rode en grijze / taupe kleuren die prachtig staan op een kerstkaart. Van boven naar beneden loopt een banner, gemaakt met de 3 in 1 bannerpunch. Deze heb ik bevestigd met dunne foamblokjes. 

6011/0418 Noor! Labelvellen Dear Santa

Hier boven op is een plaatje gemat op designpapier met wat dikkere foamblokjes bevestigd. Ik gebruik graag foamblokjes want je kunt je kaart er wat meer diepte mee geven. Het plaatje heb ik gevonden op Pinterest.

 

Onder aan het plaatje heb ik een rond tekstje bevestigd. Dit tekstje Kissmas is met een stans uitgestanst en bevestigd onder aan de kaart. Het tekstje is afkomstig van de Labelvellen Dear Santa 6011/0418.


Op de kaart heb ik gebruik gemaakt van een Poinsettia stans en samen met de Happy Holidays Dennentakken en hulst 6002/0769  geeft het een mooie kersttoef.


Dit is de rechterkant van de binnenzijde van de kaart. Hier heb ik 2 pockets op gemaakt. Beiden hebben een afmeting van 12 cm breed en 9 cm hoog. 

6002/0928 Winter Wishes Berkenstammen

Beide pockets heb ik bekleed met design papier Dear Santa en in de pocket heb ik een postcard, bingokaartjes en een tag bevestigd. Allen zijn afkomstig van de labelvellen Dear Santa. Onderaan heb ik wederom een poinsettia bevestigd.

   

En dit is de linker binnenzijde van de kaart. Ook deze is met het designpapier beplakt.

6002/1324 Nordic Christmas Wanten

In het midden heb ik de Winter Wishes Berkenstammen bevestigd. Deze dienen puur als achtergrond. 

  
Op de berkenstammen heb ik 2 kerstbomen uit de Silent Night serie 6002/1144 geplaatst. Deze kerstoom is toch wel 1 van mijn favorieten. Zo mooi van vorm. 

6002/0925 Happy Holidays Arreslee

Het koordje van de Nordic Christmas wanten 6002/1324 heb ik gebruikt als decoratie in de kerstboom.

 

Linksonder is de Happy Holidays Arreslee 6002/0925 geplaatst. De arreslee heb ik gemat op cardstock en uitgeknipt.

      

Als laatste heb ik her en der op deze zijde nog wat Silent Night Ice Cristals 6002/1120 bevestigd. Dit is mijn kerstkaart voor deze week. Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren.

Tot volgende week!

Liefs,




3 opmerkingen:

  1. Have you forgotten your Binance password? Are you not able to open your account? Password errors sound tiny but are of a great mess in Binance exchange. So, in order to deal with password issues, users can immediately jump to one shop solution where they will be provided with a variety of solutions and remedies related to the errors. All you need to do is dial Binance support phone number and discuss your issue with one of the professionals. They deliver the handy and best-suited solutions to the Binance exchange users. Our customer care team will approach you to give the best solution to resolve your problem.

    BeantwoordenVerwijderen