dinsdag 12 november 2019

Make a Wish

Hoi allemaal,

Vandaag is mijn blog een vrij korte blog (voor mijn doen dan) en dat is niet omdat ik haast heb maar gewoon omdat er soms maar weinig nodig is om een mooie kaart te maken. Vaak komt dat omdat het designpapier dan al zoveel toevoegt aan het geheel dat je gewoon niet meer nodig hebt.


Dit is de kaart geworden. Voor de basis heb ik de mooie Dutch Doobadoo mal Lily 470.713.184 gebruikt. Ik heb deze eerst uit Kraft Cardstock gesneden en daarna uit wit cardstock.

6011/0627 SCR@P Design Paper Ivy Cottage

Het papier dat ik heb gebruikt, is het Ivy Cottage scrappapier 6011/0627.  Wat een geweldig papier. Mooi om te gebruiken voor een album maar het is ook uitermate geschikt voor een mooie kaart.

     

Op de kaart, onder de strook designpapier, is de prachtige Blauw Doily Rond 6002/1384 verwerkt. 


Een prachtige mal, bestaande uit 3 cirkels. 


En dit is nu zo mooi van het Ivy Cottage papier. Er zitten papiervellen bij met mooie afbeeldingen erop. Dit bloemstuk met gieter heb ik uitgeknipt van het papiervel en verwerkt op de kaart.

          

Aan de zijkant van de strook papier is nog een tag verwerkt. 

6002/1175 SCR@P Stans Labels & Tags

Deze is uit het designpapier gestanst met de handige tag uit de Labels & Tags Scr@p set 6002/1175.


In de linker bovenhoek is nog een vlinder verwerkt. Deze vlinder vind je ook terug in de Ivy Cottage papierset. Het is leuk om met afbeeldingen van je papier te werken. 

Dit is mijn kaart voor deze week! Ik hoop dat ik je weer heb mogen inspireren. 

Tot volgende week en liefs,

3 opmerkingen: