dinsdag 17 december 2019

Claus 0001

Hoi allemaal,

Ik wilde voor vandaag weer een eenvoudige kaart maken maar dat is mislukt. Soms begin ik aan een kaart en weet dan eigenlijk nog niet goed wat ik wil gaan maken. Ik kies dan de vorm van de kaart en het papier wat ik wil gaan gebruiken en langzaamaan ontstaat dan mijn kaart. Dat gebeurde met deze kaart ook en bleek deze achteraf niet meer zo eenvoudig te zijn.


Dit is mijn kaart geworden. Ik heb hiervoor als basis het Dutch Doobadoo Art Book 470.713.599 gebruikt. 

6011/0635 Paper bloc Bright Christmas

Voor deze kaart heb ik gekozen voor het Paper Bloc Bright Christmas 6011/0635. Prachtig papier met mooi dessin. 

 

Langs de linkerkant van het designpapier is de Blauw Rand 6002/0912 verwerkt. 


Ik heb deze in de mal laten zitten en toen met inkt bewerkt.

  

In het midden van de kaart heb ik eerst een banner bevestigd. Deze is gemat op Kraftpapier en gemaakt met de 3 - 1 bannerpunch. Hier bovenop is een stuk designpaper, gemat op Bordeaux rood cardstock geplaatst.


De afmeting is 9,5 bij 7,5 cm. Hieronder is een papieren geldzakje bevestigd. Boven op is een vierkant stukje designpapier gemat op cardstock verwerkt.  Je hebt nu een klein flapje. Op het vierkantje heb ik de Mixd Up stansmal Filmstrips 6002/1232 verwerkt. Het plaatje is afkomstig van een Bella Lulu knipvel.


Ik heb een tag gemaakt met een tekst van het Bella Lulu knipvel. De tag past in het geldzakje.


Ik heb op de kleine flapjes onder het designpapier lint verwerkt zodat je de flap met een strik kunt sluiten. Hier zou je eventueel nog een tekst kunnen verwerken. 

  

Aan de binnenkant heb ik de Clear stamp My Wish List uit de Happy Holidays serie 6410/0105 verwerkt. 


Op de wishlist heb ik nog wat kadootjes geplaatst afkomstig van het Bella Lulu knipvel.

       

Aan de linker binnenzijde zijn de Berkenstammen uit de Winter Wishes serie verwerkt. Ik heb deze na het stansen in de mal laten zitten en met inkt bewerkt. Hierop is nog een leuk plaatje van de kerstman bevestigd, afkomstig van het Bella Lulu knipvel. 


Dit is mijn kaart voor deze week. 

Tot volgende week.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie boek kaart heb je er van gemaakt. Mooie kleuren combinatie ,leuk zo'n pakketje alle velletjes passen bij elkaar. Ook heb je een kerst man gebruikt die met zijn tijd mee gaat. Vervoeren met de slee gaat hier toch al moeilijk zonder sneeuw, dus dan maar met auto of motor.Erg leuk gemaakt.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen