vrijdag 6 december 2019

Noor ATC swap - Oudjaar

Hallo allemaal.

Iedere maand wordt er op de facebookpagina van Noor! Design Artist Trading Cards een swap georganiseerd. Het thema van deze maand is Oudjaar.

Om mensen te inspireren worden er door de Noor designteamleden altijd een aantal voorbeeldkaartjes gemaakt. Ook ik heb weer een aantal voorbeelden gemaakt:


De combinatie oranje, grijs, goud en zwart vind ik een geweldige combinatie om iets te maken met het thema "oudjaar". Basis voor deze ATC's is zwart cardstock.


Met grijze oxide inkt heb ik een afdruk gemaakt op een craftsheet. Hier heb ik wat water bij gedaan en mijn zwarte cardstock in afgedrukt.


Dit heb ik herhaald met de rusty hinges oxide inkt. In de nog natte inkt heb ik distress embossing poeder gestrooid. Distress embossingpoeder geeft een wat korrelig, ruw effect. Met een heattool heb ik de inkt en embossingpoeder droog geblazen. Hierna heb ik korreltjes Frantage op het papier gestrooid en dit vanaf de onderkant van het blad verhit. Zo blaas je de korrels niet weg en smelten ze op het papier.


Met lijm heb ik wat gold flakes (dunne blaadjes goud) op het papier geplakt. 


Vervolgens heb ik goudverf gebruikt om mee te spatten. De achtergrond van de ATC'kaartjes is zo ontstaan.


Met de script stempel en gouden glitter embossingpoeder heb ik nog een accent op de kaartjes aangebracht.


Met diverse stansen heb ik de kaartjes verder afgemaakt.


Zelf ga ik deze ATC kaartjes nog verwerken op een aantal kerstkaarten die ik nog wil maken om te versturen.


Altijd gemakkelijk als de basis hiervoor al weer klaar ligt.


De laatste maand van 2019 is weer aangebroken. Ik wens iedereen een maand toe waarbij je kan genieten van de feestelijke gebeurtenissen die bij deze maand horen.

 

En misschien heb je deze maand ook wel wat meer tijd om creatief aan de gang te gaan.


Groeten Hanny.

2 opmerkingen:

  1. Heel mooi en prachtige toepasselijke kleuren! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen