dinsdag 10 december 2019

Fijne Feestdagen

Hoi allemaal,

Je kent het vast wel, kerst staat altijd weer sneller voor de deur dan je in de gaten hebt. Op zo'n moment slaat de stress wel een beetje toe want je kaarten zijn nog niet klaar. Nu kan je natuurlijk kerstkaarten kopen maar mijn familie en vriendenkring accepteert dat niet. Dus, eerste hulp bij kerstkaartenstress. Een snelle kaart en toch zelf gemaakt.


Dit is mijn kaart geworden voor deze week. De basis is van Kraftpapier en de afmetingen die ik heb gebruikt zijn 10 bij 15 cm. Past lekker makkelijk in een envelop dus hoef je ook niet op zoek naar enveloppen met vreemde afmetingen. Het witte cardstock heb ik aan beide kanten 1 cm korter gemaakt dus 9 bij 14 cm. 

6410/0468 Stempels  Script

Op het witte cardstock heb ik de tekst gestempeld met de Stempelset script 6410/0468. Hiervoor heb ik de bruine inkt van Memento gebruikt. 

 
Ongeveer in het midden van de kaart heb ik een strook Ribbel Kraft karton van 6 cm bij 10 cm gesneden. Daarnaast heb ik 2 strookjes wit cardstock gesneden en deze aan de bovenkant afgescheurd. Dit is de sneeuwrand. 

6002/1424 Nordic Christmas Kerstdorp

De eerste strook heb ik aan de bovenkant onder de rand van het ribbelkarton bevestigd. Het andere stuk heb ik aan de onderkant aan de bovenkant bevestigd. Onder de beide witte "sneeuw" stroken heb ik het Nordic Christmas Kerstdorp 6002/1424 verwerkt. 


We hebben denk ik allemaal wel een set met stermallen in diverse grootte in onze stanscollectie. Ik heb de 2 kleinste, in elkaar, uitgestanst zodat je alleen de contouren krijgt van de ster. Langs een kantje heb ik wat sisaltouw verwerkt. zodat het een beetje een stoer uiterlijk krijgt. 

 
De banner met "Fijne feestdagen gewenst" komt van de set Scr@p Stans Labels & tags 6002/1175. Ik heb de grootste banner gebruikt. Deze heb ik uitgestanst en hierna een stukje afgeknipt. Toen nog een keer in de stans gelegd zodat deze wat korter werd. Hierna heb ik de banner op Kraft bevestigd en uitgeknipt. De stempel is van kerst stempelset van Bella Lulu. 

6002/1175 SCR@P Stans Labels & Tags

Nog wat sterretjes hier en daar gestempeld die ook bij de stempelset horen en als finishing touch nog wat gespetterd met witte gesso. En klaar is de kaart. Weinig werk en een super leuke kerstkaart.

Succes met de kerststress!


Liefs,

3 opmerkingen:

  1. Een redelijk "eenvoudige" kaart, die heel aansprekend is!! Mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I want you, all of you. I want to feel you inside me, deep inside me. I want you to tell me when you’re going to cum, hear you moan my name and fuck me harder. Click here and Check me out i am getting naked here ;)

    BeantwoordenVerwijderen