zaterdag 3 november 2012

Events

Eerst weer even een huishoudelijke mededeling. Ik heb hier op het Noor! Design blog een extra pagina toegevoegd met EVENTS {klik hier}

Natuurlijk kan een kaartenmaakster of scrapster niet zonder ideetjes. En uiteraard zorgen wij daarvoor bij Noor! Design via ons blog of social media. Maar je kunt natuurlijk ook een hobbybeurs of een demo in een winkel bezoeken voor nog meer inspiratie. Op deze pagina vindt je alle events op een rijtje. Het eerstkomende event vindt plaats bij HobbyVision.ZATERDAG 10 NOVEMBER 2012
10.00 - 16.00 uur
Bouwstraat 34, 7462 AZ Rijssen

 Demodag met o.a. Ik zelf (Noor! Design produkten), Ineke Bezemer (Joy!Crafts en Lin&Lene Design), Janet Blaauw (Joy!Crafts en Noor! Design), Neline Plaisier (Marianne Design), Diny Sprakel (Pan Pastels), Annie Fransen (Derwent potloden), Femmy Meijberg (Nellie Snellen), Caroline Harmsel (Copic Markers), Wilma Siemerink (Haken)

En dan heb ik vandaag nog een hele mooie kaart voor jullie van Design Team Member Jenine die ze gemaakt heeft met de laatste nieuwe Noor! Design artikelen.

Jenine heeft deze kaart gemaakt voor de uitdaging van November op de club Kaarten maken met Tiets. De uitdaging maak je aan de hand van de sketch die op de club staat. Deze keer is er als extra optie: gebruik touw. De stempel op deze kaart is van Magnolia Jingle Tilda.

Achter het afdrukje heeft Jenine de Noor! Design mal 6002/0146 gebruikt gestanst uit Kraft paper. En op het label heeft ze een leuke kersttekst gestempeld met de Noor! Design Stempelset 6410/0005.

We zitten al bijna weer aan de 160.000 bezoekers dus ik zal al weer eens na gaan denken over een leuke candy voor jullie!

9 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart weer
  Het zijn hele mooie stempels.

  Gr Dinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een schitterend kerstkaartje. Erg mooi gemaakt. Groetjes Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een prachtige kaart weer.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een schitterende kaart met hele mooie warme kleuren
  en de stempels zijn super leuk
  groetjes
  Elena

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This card is adorable even if I can't read the stamped greetings...haaahaaa!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen