maandag 26 november 2012

Gepimpt doosje

Wisten jullie dat we bij Noor! Design ook een eigen Demo Team hebben? Dat zijn meiden die opgeleid zijn om door het land in de hobbyspeciaalzaken demonstraties en workshops te geven met de Noor! Design produkten. Demo Tea Member Joyce heeft een ordinaire broodtrommel omgetoverd in een leuk opbergdoosje.
 

Joyce heeft het Noor! Design stencil 6002/0147 in 4 delen gesneden. (waarvan ze 2 delen op deze creatie gebruikt en de andere komen later nog op een andere creatie)


Ook heeft ze deze Noor! Design mallen in stukjes gesneden om te verwerken op het doosje: 6002/0149 en 6002/0134.En dan hier het eindresultaat:


De randjes van het Kraft papier heeft ze bewerkt met een distresser en dan beinkt met Distress inkt. Ze heeft onder de paper flowers de Floral Flourishes stans . En als laatste een tekststempel van de Noor! Design stempelset.


Mocht je als winkelier zijnde interesse hebben in een demonstratie van Joyce? Neem dan contact op via info@noortje-design.nl. We laten zeer binnenkort nog veel meer leuks zien van Joyce.

11 opmerkingen:

 1. Ziet er erg leuk uit zo. Waar ik heel benieuwd naar ben is de tape of lijm waarmee de versiering op het plastic doosje is geplakt.
  groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg leuk opgepimpt Joyce, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. monique , ik heb alles geplakt met tape. Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi is het doosje.leuk de tip wat je nog meer met de mallen kunt doen.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je dat mooi gedaan. Die kleuren vind ik heel erg mmoi.
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel mooi gedaan en zo duidelijk uitgelegd.
  groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi geworden!!!! Maar ik vond het broodtrommeltje ook wel grappig........,

  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen