zondag 18 november 2012

Kerstster

Ik wist al van Design Team Member Martine dat de meiden van Krea Teja onlangs een Design Team dag gehad hadden. En toen kwamen er opeens hele mooie creaties voorbij van Thea en Jeanet in de Noor! Design Facebook groep, die ze die dag gemaakt hadden.


Jeanet heeft alle dames geleerd hoe ze bovenstaande kerstster met verlichting helemaal zelf konden maken. En zoals je ziet hebben ze op de kerstster de populaire Noor! Design mal 6002/0147 gebruikt.


Op haar blog laat Jeanet aan de hand van een zeer uitgebreide tutorial zien hoe je met alleen cardstock en set van 10 lampjes kerstverlichting dit projekt kunt maken. {klik hier}


En uiteraard zijn de Noor! Design artikelen ook verkrijgbaar in de shop van Thea. Klik op bovenstaand logo om direkt doorgelinkt te worden naar de webwinkel.

9 opmerkingen:

 1. Het is in één woord, fantastisch!!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, dit is helemaal top.
  De ultieme creatie voor de echte creatieveling!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel apart en heel erg mooi, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige ster en zeker iets om zelf uit te gaan proberen,en zo zelfgemaakte ster is toch meer bijzonder dan een kantenklare gekochte ster
  Groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooi. Dit ligt ook nog in mijn planning. Maar de mallen waren steeds uitverkocht bij de groothandel. Zegt maar hoe populair de mallen. :)

  Gr. Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi gemaakt,dat is een echte STER aan het firmament!!!!
  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen