woensdag 1 augustus 2018

Noor! Design Challenge #25


Hallo Allemaal,

Deze maand heeft Monique een Challenge kaart voor jullie uitgewerkt. Normaal maakt ze niet snel voor dit soort kaarten, dus voor haar was dit ook een Challenge. Durven jullie deze Challenge aan te gaan.

Ze heeft gekozen voor een Pop Up Slide Kaart.

Snij 3 kaarten uit Cardstock
Voorkant kaart 10,5 x 15 cm
Achterkant kaart  10,5 x 15 cm
Binnenkant kaart 8 x 12 cm

Snij met een snijmes 2 cm van de kant in de lengte in.  Snij met een snijmes de onderste lijn 3 cm van de kant af. Ril 3 vouwlijnen. 1 cm vanaf de snijlijn. 4 cm vanaf de vouwlijnen 3 cm vanaf de kant bovenkant kaart.


Je basiskaart komt er zo uit te zien. 


Voordat je alle delen vastplakt, snij je eerst je gewenste designpapier op maat. Daarna kun je je kaart vastzetten. Plak met tape of lijm de binnenkaart 8 x 12 cm aan de kaart vast. Plak de achterkant vast op de voorkant. Maak een lintje aan de kaart en je trekt nu je kaart op en neer.


Maak je kaart verder op naar eigen idee. In de binnenkant van de  kaart kun je een leuke tekst stempelen. Ik heb achter mijn basis pop up slide kaart nog eens 2x cardstock gemat.  Ik hoop jullie te inspireren met deze keileuke pop up Slide Kaart.

Natuurlijk heeft het Noor! team ook super leuke voorbeelden voor jullie gemaakt.


Corry

 
Sylvia


Judith

Nicolette

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind augustus door een foto van je creatie te plaatsen in onze Noor! Design Challenge groep op Facebook. 


Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 


En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na eind augustus met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan  maart maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 

Veel plezier en we zien graag al jullie creaties tegemoet!

4 opmerkingen: