zaterdag 1 december 2012

Boekenlegger

Zomaar eens een kaartje dit keer van Design Team Member Tiets. Op deze boeklegger heeft ze 2 Noor! Design mallen gebruikt nl Noor! Design Stans 6002/0147 en Noor! Design stans 6002/0149 .


De mal 6002/0149 heeft ze op de helft doorgesneden en als blaadjes achter de bloem gebruikt. Is dat geen leuk idee?


En zo ziet de boekenlegger eruit in je boek. En nu willen jullie natuurlijk weten hoe ze de basis van deze boekenlegger gemaakt heeft? Komt ie:


Snijd een vierkant van 14 x 14 cm uit kraft paper en ril dit op 7 cm zoals op bovenstaande foto te zien is en vouw de punten naar elkaar toe. Stans of pons aan de onderkant een mooie sierrand.


Snijd uit designpapier anar wens een driehoek die op de achterzijde van je boekenlegger past. En dan ziet je achterkant er als volgt uit:


Draai het geheel om en begin met scrappen. Pimp je boekenlegger naar eigen idee. Je kunt met dit projekt meedoen op het Canary Blog. De opdracht is: maak een boekenlegger naar eigen idee en je kunt meedoen tot 20 december. Ga dus snel een kijkje nemen want er is een leuke prijs te winnen.6 opmerkingen:

 1. Prachtig gemaakt, ik hou van deze kleuren.
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie boekenlegger! Uitleg is super.

  Gr Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dank je wel voor de tutorial prachtige boekhoek.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er prachtig uit, alleen weet ik zeker dat wanneer ik deze boekenlegger zou gebruiken ik niet meer aan lezen zou toekomen, zulke mooie details, groetjes, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige boekenlegger met toffe details.

  Gezellig weekend, grtjs Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stunning work...:o)

  big hugs Vicky xx

  BeantwoordenVerwijderen