zondag 30 december 2012

Boxcard

Gast Designer Jeanet heeft een boxcard gemaakt met de inmiddels zo bekende Noor! Design mal 6002/0147, die ze doormidden heeft gesneden en op de twee zijden van de voorkant van de boxcard heeft gebruikt.

 
Hieronder zien jullie de kaart als de omslag eraf gehaald is. Misschien een leuk model om een cadeaukaart of stempelafdrukjes in te versturen?

 
En om de boxcard heen zit een omslag, die ervoor zorgt dat het geheel netjes dicht blijft zitten. Op de omslag zit stans 6002/0149 achter het stempeladrukje verwerkt.

De geemboste delen heeft ze bewerkt met de witte distress inkt marker. Het stempelafdrukje is een digi van Whiff of Joy, genaamd Henry wrapped up. Hieronder zien jullie nog een foto van de sluiting van de omslag, die bestaat uit twee stukjes rond klitteband.
 
 
Op haar eigen blog heeft ze een beschrijving staan voor het maken van deze boxcard, klik hier om er rechtstreeks naar toe te gaan.

 
Ik beloof dat we snel nog eens wat moois gaan laten zien van Gast Designer Jeanet. Dat vinden jullie vast niet erg....! ;-)

8 opmerkingen:

 1. Heel origineel. Een mooi kaartje.

  Fijne dag.
  Nans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige box-card!! Die wil ik ook nog eens maken, maar het is er nog steeds niet van gekomen!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige boxcard,hier zou ik wel eens een tutorial van willen zien hoe je dat maakt.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is lovely, nice to see something so different.

  BeantwoordenVerwijderen