vrijdag 17 mei 2013

Beach Mail

Design team member Jenine laat jullie vandaag weer een "zonnig" kaartje zien met de nieuwe stansjes / stempels uit de serie Summer Lovin.Het gebruikte papier is van Eline's Beach House PB7043. Het afdrukje is een stansvel van The Hobby House - Sailor Crew. Achter het afdrukje zit een mal van Lin en Lene verwerkt. Ook zijn er 2 gadget gears van Chronology achter de kaart verwerkt. De charm van het ankertje (JU0891) heeft ze aan nieuwe splitpennen van Tim Holtz gehangen. Deze zijn erg handig, het is een splitpen met een ringetje er al aan! Ideaal om bedeltjes op te hangen. (Ring fasteners)Daaronder de nieuwe tekststempel van Beach Mail gebruikt. (6410/0027). De bloem is zelf gemaakt met Mullberry paper. Het binnenste van de bloem is gekleurd met Distress Inkt Faded Jeans.

 

Voor het afdrukje een flesje zonnebandcreme 6002/0178 (ook op de boot kunnen ze goed verbranden..lol)...en voor als ze even niet hoeven te werken zijn een paar badslippers 6002/0177 natuurlijk ook erg lekker.... ;-)


En er loopt op dit moment op de Facebook pagina van HobbyVision ook nog een leuke winactie met de Summer Lovin serie. Klik dus snel op bovenstaand logo om doorgelinkt te worden.

Iedereen een fijn weekend gewenst!

4 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart
  groetjes janie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fabulous hun...:o)

  have a lovely weekend...biggest of hugs Vicky xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi jenine
  wat een prachtige en zomerse kaart geweldig leuk met al die details!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o wat een schatje een super mooie kaart en zo prachtig afgewerkt.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen