dinsdag 7 mei 2013

Stempelen met Noor! Design

Het stempelen was maar een klein onderdeel van deze uitdaging die Coby zichzelf gesteld had. Een boekje zelf maken en de voorkant versieren met een prachtig stempelwerkje. Benodigdheden:


Voor het stempelen heeft ze aquarelpapier gebruikt. Daarop een paar druppels gele verf om ze daarna met een mini-mister zo nat te maken dat de verf uit gaat lopen. Speel dan met dit resultaat, droog het met de heatgun, dep weer op van je onderlegger tot je tevreden bent. Daarna heeft ze een stencil van Prima Marketing over het papier gelegd en er overheen gesprayd met glimmermist, zwart. Vervolgens een cirkel uit het papier snijden en matten op een iets grotere zwarte cirkel. De stempel zetten en de
open stukjes in de bloemen wit maken met een marker. Het boekje heeft ze ook zelf gemaakt met
papier van Autentique en gevuld met iets dikker kopieerpapier.

 

Een strook scrappapier van 14 bij 30 cm. Rillen op 1,5, 12,5, 15, 17,5 en 28,5. Plak de eerste en laatste 1,5 cm naar binnen. Snij 10 velletjes kopieerpapier van 21 bij 14 en maak daar 2 katernen van 5 bladzijden van. Plaats 1 links van het middenstuk en 1 rechts. Geheel in elkaar naaien: prik gaatjes op 1, 4, 7, 10 en 13 cm Bij het rijgen een kraaltje in het midden aan de buitenkant toevoegen.





Veel plezier met het maken van dit leuke boekje!


9 opmerkingen: