donderdag 2 mei 2013

Voor jou, van mij

Design Team Member Jolanda heeft voor jullie deze theezak 8 x 6 x 20cm met venster gepimpt. De voorkant heeft ze beplakt met design papier van BoBunny "Snow Day"


Op de onderkant heeft ze een grasrandje geplakt die ze gemaakt heeft met de Joy!Crafts - Noor!Design grass border art nr: 6002/0137



De tekstempel heeft Jolanda gestempeld met de nieuwe Joy! Crafts- Noor!Design Clear Stamps Button 6410/0039 welke sinds vorige week in de winkels ligt.



Die heeft ze vastgeplakt op en bruine papieren label 25 x 50mm en vastgezet met een stukje koord. Verder heeft ze er nog een stukje ijskristallenlint opgeplakt.


Het stempel afdrukje is van Saturated Canary en die heeft ze ingekleurd met copic's. Het zakje heeft ze gevuld met pepermunt ballen.


En jullie hadden van mij nog een winnaar tegoed van de rozenstempels. Ik heb zojuist een winnaar gekozen uit de 176 deelnemers met random en dat is geworden:

Nummer 122 - Crea S. Leuk een keer een winnares uit Belgie! Graag even je adres sturen naar info@noortje-design.nl zodat ik je de stempels toe kan sturen. Fijne avond allemaal!

6 opmerkingen:

  1. Erg leuk gedaan!
    Crea S gefeliciteerd.

    Lieve groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Such a stunning gift bag.....love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kwam weer even snel piepen dus ik scrol naar beneden ik denk oh dit is een leuk idee'tje! Ik zag het grasrandje en ben weer verbaasd dat die leuke stansjes van Joy voor vanalles en nog wat van toepassing zijn. Nog verder naar beneden, oh ze hebben de winnaar van de candy, even kijken wie dat is, ik dus!
    Zit hier met zo'n grote smile achter de pc (en zo toevallig want "smile" heb ik op m'n kaartje dat ik net gemaakt heb gebruikt). Ben er echt helemaal blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. gefeliciteerd Crea met die mooie prijs en weer een mooi bewerkt zakje.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk zakje... waar kun je deze zakjes kopen?
    Groet,
    Selma

    BeantwoordenVerwijderen