zaterdag 13 oktober 2018

Noor! Design  organiseert iedere maand een ATC Swap.  Het onderwerp voor de maand oktober is Halloween. Voor deze Swap heb ik ook kaartjes gemaakt die Jolanda als bonus kaartjes met de Swap mee mag sturen.


In dit bericht wil ik jullie laten zien hoe ik deze kaartjes gemaakt heb.


Met een brayer (wisten jullie al dat ik een brayer een onmisbaar vind?) en Distress Stain heb ik een achtergrond gemaakt.


Met een mask (Mixd up mask stencil scherven 6002/0837), Distress inkt en blending tool heb ik daarna een "spinnenweb" op deze achtergrond gemaakt.


Deze mask heb ik ook met Distress Stain ingesmeerd en hiermee een afdruk op de achtergrond gemaakt. Je gebruikt de mask dan als een soort van stempel. Hieronder zie je deze mask terug, op 2 verschillende manieren gebruikt.


Hier overheen heb ik nog steentjes gemaakt met structuurpasta van Dutch Doobadoo. Deze steentjes heb ik gekleurd met distress inkt. De randen van de ATC kaartjes heb ik met paarse distress inkt een kleur gegeven. De spatten op de kaartjes zijn gemaakt met zwarte acrylverf. Het spookje is met 3D tape opgeplakt. Achter het spookje zit wat garen.


Inmiddels heb ik al erg mooie, inspirerende Halloween ATC kaartjes op de facebookagina langs zien komen. Leuk dat jullie weer mee doen met deze Swap. Als je op onderstaande foto klikt kom je op de ATC pagina op het blog.


Groeten Hanny

1 opmerking: