dinsdag 30 oktober 2018

Vrede op aarde

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hoi allemaal,

Gezellig dat je weer even langs komt. Ik heb weer een winters kaartje dat ik jullie graag wil laten zien vandaag. Wat kijkt die Santa gezellig uit het raam he?


De basis is gemaakt met een Dutch Shape Art mal Saphira en daarop de Dutch Card Art mal van het raam, beiden van Dutch Doobadoo. Kleed het raam aan met papier met houstructuur voor de luikjes.


Ook Rudolph zit verstopt op deze kaart, en wel achter de lantaarn!
Op dit leuke knipvel van Bella Lulu heb je plaatjes met Santa en Rudolph die dus om een hoekje kijken. Daar kun je dus heel veel leuke dingen mee doen.
De kerstman op dit leuke knipvel van Bella Lulu leent zich perfect voor achter dit raam. Knip en positioneer hem zo dat zijn arm dus naar "buiten" steekt. 


Op de kaart heb ik ook 2 toeven gemaakt met een kerstroos en wat takjes erachter. Stans de bloemen uit designpapier, spray ze nat, verfrommel ze, maak ze in model en blaas ze droog met een heattool. Ze blijven dan zo in model staan als je ze gemaakt hebt.


Werk je kaart af met kerstbomen waarop je lekker gaat spetteren met gesso en een spetterkwast zodat het net echte sneeuw lijkt.

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


  

0 reacties:

Een reactie posten