donderdag 11 oktober 2018

Speciaal voor Jou

Goedemorgen lieve mensen,

Vandaag laat ik jullie graag weer een kaartje zien dat ik onlangs gemaakt heb. Noor! Design is pas gekomen met een waanzinnig gaaf pakket designpapier met de naam 'Men's World'.


Mooie bruine en beige kleuren met subtiele prints die perfect geschikt zijn om mannenkaarten te maken. En dat is wat ik er nou ook precies mee gedaan heb! Ik vind dat altijd heel lastig, maar met dit papier rolde dit kaartje zo uit mijn handen.


 Aan de randen en in het midden van de kaart heb ik de randstans 6002/1099 en de bijpassende ovale stans 6002/1044 bewerkt.

Ze zijn zo mooi dat ze meteen al een hele chique uitstraling aan je kaart geven. Als kaarttopper heb ik de Mon Ami 'Fox' 6002/1146. Wat een snoepje!


 De driedimensionale sterren kun je heel gemakkelijk zelf maken met het Vintage Flourishes stansje 6003/0088. Ik ben fan!


 Het kleine envelopje waarin ik de teksttag heb gestoken, heb ik gemaakt met het aftekenstencil 6002/0864. Een cool stencil waarmee je wel zes verschillende van dit soort envelopjes kunt maken.


Ik ben natuurlijk benieuwd naar wat je van mijn kaartje vindt!


Een hele fijne dag en graag tot een volgende keer!

1 opmerking:

  1. Super mooie kaart en leuk dat vosje op een mannenkaart, kan ook prima! groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen