maandag 1 oktober 2018

Noor! Design Challenge #27

Goedemorgen allemaal,

Een nieuwe maand en dan natuurlijk een nieuwe Card-Challenge bij Noor Design. Dit keer heeft Nicolette de eer gehad een model voor jullie uit te werken en dit leuke 'flapperdeflap'-kaartje is het geworden. Kijk een shoe tof!


En hierbij de stap-voor-stap tutorial:


 Snijd drie stukken cardstock van:
- 26x12 cm
-24x12 cm
-22x12 cm


 Ril alle drie de stukken aan de lange zijde aan beide zijkanten op 5 cm van de kant.


 Zo worden ze uiteindelijk op elkaar gestapeld.


 Draai het kleinste stuk cardstock om en plak aan de achterkant aan de zijkanten en de onderkant dunne, stevige dubbelzijde tape. Hierdoor ontstaat er een pocket.


 Neem de grootste strook. Draai deze om. Plak een lintje van 75 cm in het midden van de achterkant vast. Zorg dat aan beide kanten 30 cm lint uitsteekt. Plak hier overheen een stuk designpapier. Met het lintje kun je straks je kaart aan de voorkant dicht strikken.


 Beplak je stroken verder met designpapier. Plak géén designpapier op de achterkant van de middelste en kleinste maat.


Tip: om designpapier uit te sparen, kun je op de middelste gedeeltes van de middelste en de grootste maat slechts smalle strookjes designpapier plakken van zo'n anderhalf à twee centimeter. De rest is uiteindelijk toch niet zichtbaar meer omdat je de delen op elkaar gaat plakken.


 Plak de delen op elkaar. De grootste onder en dan de middelste en dan de kleinste. Let bij het opplakken van de kleinste dat je zorgt dat je de open kant aan de bovenkant hebt. Hier kun je dan je tag inschuiven.


Kleed je kaart verder aan naar eigen inzicht.

We zijn erg benieuwd wat jullie ervan zullen maken! natuurlijk heeft het noor! team ook voorbeelden voor jullie gemaakt. Misschien brengt het inspiratie.CorryJudith

Monique

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind oktober door een foto van je creatie te plaatsen in onze Noor! Design Challenge groep op Facebook. Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 


En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na eind oktober met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 

Veel plezier en we zien graag al jullie creaties tegemoet!

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke challenge en super mooie voorbeelden! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is wel een beauty! Ik ga zeker een poging wagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk! Wel weer een uitdaging. Ik ga het proberen.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart is dit. Geweldige uitdaging. Wil het zeker proberen.

  BeantwoordenVerwijderen