dinsdag 23 april 2019

Dikke Knuffel

Hoi allemaal,

Wat een heerlijk paasweekend is dit geweest! Te lekker om binnen te zitten dus maar vroeg aan mijn blog begonnen met de leuke collectie van Noor! Design.


Dit is mijn kaart voor deze week geworden. Voor de basis heb ik gekozen voor de Dutch Doobadoo Shape Art Flower 4 Petals. Ik heb deze 2 keer uit cardstock overgetrokken. Ik heb wat grotere tussenruimtes genomen omdat ik langs de randen lint wilde verwerken.

Ik heb gekozen voor het Papierbloc Paper Bride & Groom 6011/0608. Ook deze set is weer prachtig met de mooie desins die zo mooi samen gaan. Mooi voor een bruidskaart maar ook voor een meisjes verjaardagskaart heel goed te gebruiken.


Langs de rand van het witte cardstock heb ik een smal wit lintje verwerkt. Vervolgens heb ik langs de rand van het designpapier een roze lint verwerkt. Beide kaartstukken heb ik heb met wat dikker tape bevestigd zodat het wat meer diepte aan de kaart geeft maar ook dat je dan niet ziet dat het wat dikker is aan de zijkant door het lint.

 

Op het midden van de kaart heb ik de gave Blauw Frame vierkant 6002/1258 verwerkt. Ik heb deze gekanteld zodat de punten mooi in de uitsparingen van de petals van de shape art mal passen. De mal met plaatje heb ik ook bevestigd met foamtape.

Het plaatje komt van het Noor! Labelvellen Secret Garden 6011/0414. De labelvellen zijn echt een uitkomst en soms ook goed te combineren met andere sets designpapier.


Hoe gaaf is deze duif dan? De duif is afkomstig van de Little Happiness serie. De Pigeon with twig 6002/1315. Ik heb de duif na het embossen in de stans laten zitten en met roze distress inkt de open delen bewerkt.

              

Uiteraard mag een bloementoef op de kaart niet ontbreken. Een favoriet van mij is deze Roll up Roses 6002/0473. Ik heb ze uit het designpapier gestanst.
  
     

 Ik heb de roosjes gecombineerd met de Floral Flourishes Rib Flowers 6002/1082, ook al een favoriet. Ik gebruik deze heel vaak op mijn kaarten omdat je met deze stansen zelf kunt bepalen hoe groot je de bloem wilt maken. Als blad heb ik gekozen voor de Autums Klimop 6002/1026. Deze is uit wit papier gestanst en met Distress inkt Peeled Paint op kleur gebracht.

6002/0979 Mixed Up Stansmallen Honingraat- muur

De Honingraat van de Mixed up Stansmallen Honingraat en muur 6002/0979 heb ik verwerkt onder de duif en onder de bloementoef.

  

Als laatste heb ik in de linker bovenhoek wat tekst geplaatst. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van de Crafty Cocktail Tickets.

Dit is het weer voor vandaag. Ik hoop dat ik jullie met deze kaart weer heb mogen inspireren.  Tot volgende week!

Liefs,

2 opmerkingen:

  1. Wow!! Schitterende kaart zeg!!
    Wat een prachtige materialen heb je gecombineerd en gebruikt!
    Groetjes Gerlinde

    BeantwoordenVerwijderen