zaterdag 20 april 2019

For You

Hallo allemaal.

Ook al leven we in een wereld waarin internet een enorm grote rol speelt en veel berichten digitaal verzonden worden, ik ben nog steeds iemand die graag kaarten per post verstuurt. Daarom heb ik altijd een voorraad kaarten liggen. De lente heeft me geïnspireerd in het kleurgebruik van deze kaart. Het is heerlijk dat de temperatuur weer wat stijgt en er allemaal voorjaarsbloemen hun vrolijke kleuren laten zien.


De gekleurde achtergrond is gemaakt met distress inkt (de roze kleur) en spray inkt. Door het flesje met spray inkt wat verder van het papier te houden tijdens het sprayen krijg je mooie spatten. Houd je het sprayflesje dichter bij het papier, dan krijg je meer een vlek. De zwarte strepen zijn met een bredere kwast en zwarte gesso gemaakt.


Met een cirkelstans heb ik een cirkel uit de kaart gehaald. In deze opening heb ik gestipt vellum geplakt.


De takjes heb ik gemaakt met de Vintage Flourishes Branches stans (6003/0091).

De ring van de cirkelstans heb ik verhoogd met chipboard en weer terug geplakt. Een deel van de takjes heb ik onder deze ring geplakt. Een deel van de takjes heb ik op de ring geplakt.


Het labeltje rechts op de kaart (Stans Scrap This is Kit art.nr. 6002/1148) heb ik verhoogd opgeplakt en aan een touwtje geregen. Het kleine labeltje links op de kaart is gemaakt met de stans Little Happiness Labels (art.nr. 6002/1100).


Dit kaartje ligt weer klaar om verzonden te worden en wat mij betreft mag het nog veel meer lente worden.



Fijne dag verder en tot een volgende keer.

Groeten Hanny

1 opmerking: