dinsdag 16 april 2019

Liefs

Hallo allemaal,

Ik ben nogal een papierverslaafde, ik heb ook stapels papier liggen waar ik nog helemaal niets heb gedaan. Maar het is mooi en ooit komt het van pas, denk ik dan maar. Er zijn echter van die papiersets waar je direct helemaal voor valt. Het dessin, de kleuren en het seizoen.


Dit is de kaart geworden. Ik heb als basis de Dutch Doobadoo Shape art Tag 470.713.149 gebruikt. Ik heb deze eerst overgetrokken uit groen en wit cardstock.

Ik ben een echt lentemens en dit papier is voor mij een uiting van de lente. Het groen van het ontluikende groen en het roze van de tulpen die hier nu in bloei staan. Prachtig!



 Ik kon niet wachten om het te kunnen gebruiken. Dit is het prachtige Papierbloc Lovely Aquarels 6011/0572.

    

Ik heb uiteraard de nieuwe Blauw Frame vierkant 6002/1258 gebruikt. 

6011/0414 Noor! Labelvellen Secret Garden
Het plaatje komt van het Labelvel Secret Garden 6011/0414.

  
De randstans Barok 6002/1257 hoort bij de blauw vierkant Frame en deze heb ik op de kaart verwerkt en aan de randkant heb ik een lint met een kleine strik bevestigd.


De bloemen op de kaart is het madeliefje uit de serie Summer Lovin 6002/0913.

6003/0093 Vintage Flourishes Eucalyptus

Onder de bloemen zijn 2 takjes Eucalyptus van de Vintage Flourishes 6003/0093 gestoken.

 

Aan de rechteronderkant is een ticket verwerkt met Liefs. Deze is afkomstig van de Crafty Cocktail Tickets 6004/0040.

 

Als laatste heb ik nog wat vlinders uitgestanst van de Little Happiness Butterflies. 

   

Dit is mijn kaart voor deze week. Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren met deze kaart en het geweldige papier.

Tot volgende week, 

liefs

2 opmerkingen:

  1. Heeft u een of twee problemen van andere geldschieters? Ik wil dat u bij ons een kans neemt, u zult nooit spijt hebben van zakelijke transacties met ons bedrijf. We hebben directe en efficiënte leveranciers. Ik ben het enige (directe) mandaat voor verschillende echte efficiënte aanbieders voor lease / verkoop BG / SBLC en andere financiële instrumenten, tegen redelijke prijzen, Uitgifte door een AAA-bank met de hoogste rating in Europa. Voorlopig richten we ons op BG / SBLC voor Lease en verkoop transacties, echter, onze Lease BG / SBLC / MTN is 3 + 1% en Verkoop tegen 30% + 1%. Moet je dit interessant en acceptabel vinden? Neemt u alstublieft contact met ons op en wij zullen DOA binnen maximaal 48 uur beoordelen en beantwoorden. Verzoek om volledige proceduredetails indien u interesse hebt. (WE VERPLAATSEN SNEL) Neem voor meer informatie contact op met: Neem contact met ons op voor meer informatie: E-mail: swiftfinance@hotmail.com Skype: swiftfinance@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen