vrijdag 17 mei 2013

Ein kleines Hallo

Vandaag een kaart die op de Duitse stempelbeurs, waar Diny onlangs aan het demonstreren was, veel bekijks kreeg.  Ze heeft een Duitse wens erop gezet, ook gemaakt door Noor! Design art.nr. 6410/0023.



De bezoekers vonden dat we leuke Duitse  teksten in Nederland hadden gemaakt.


De afbeeldingen zijn gratis digi's, die Besties heten, Diny is gek op de enorme ogen en supergekke haren. Op de kaart heeft Diny een aantal stansen uit het thema Garden van Noor! Design gebruikt, ze maken een leuk tafereel op je kaart, de lantaarn, het hekje en ook nog de wolkjes zijn van Noor. Deze laatste heeft ze helemaal bewerkt met Frantage een soort hoogglanzend embossingpoeder.


Het hekje heeft ze ook uit roomkleur gestanst en de vogeltjes eruit geknipt en op het huisje geplakt. Achter de afbeelding zit een mooie Lin en Lene mal die zowel uit kraft als uit roomkleur gestanst is. Links is een Lin&Lene rand verwerkt, ook uit kraft gestanst.


De middelste roomkleurige bloem is gemaakt met Mulberry papier en een Noor bloemenstans.


Voor het kleuren zijn de volgende Copics gebruikt: Huid E000-00-11-13, Blauw: B0000-00-01-02, Zalmkleur: R000-00-01-02-05

Ik hoop dat jullie weer reageren op deze kaart, ik lees jullie opmerkingen met plezier. Heb je een vraag zet hem dan bij de reacties!

5 opmerkingen:

  1. Die Karte ist einfach zauberhaft!!! So viele Details liebevoll zusammengestellt. Auf die deutschen Textstempel freu ich mich schon.
    LG
    Martina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke kaart
    en moo dat Frantage op de wolkjes
    Een fijne dag
    Liefs Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhh wat een gave kaart veel details !! En die digis zijn te cute!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig leuke en gezellige kaart en wat prachtig ingekleurd...een topper!
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schitterende kaart , super
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen