vrijdag 6 december 2013

Dia Frame

Vandaag laat Design Team Member Jenine jullie een MDF filmstrip van Let's Get Bizzee zien waarop ook diverse Noor! Design productenz ijn gebruikt. Deze heeft ze als cadeau gescrapt voor Jeroen van Kampen. Hij is ook altijd gezellig even bij onze Noor! DT dagen...  Ze zag een hele tijd terug al deze gave foto's van hun fotoshoot en had er gelijk een idee mee. (Was eigenlijk een verjaardagscadeau... maar die is wel héél erg verlaat....) Het papier wat ze heeft gebruikt bij deze filmstrip is van Authentique - Irresistable. Ook de sticker met tekst "Today, Tomorrow and Forever" is van deze lijn.


Als eerste heeft ze de voorkant van de filmstrip met zwarte acrylverf bewerkt. Toen dit droog was heeft ze er kerst Crackle Paint opgedaan zodat het iets "breekt". Daarop de Postcard stempel 6410/0024 van Noor! Design gestempeld met Versamark, witte embossingpoeder Opaque White erop gestrooid en verhit met de heattool. Voor de versiering diverse bloemen, een stukje filmstrip ribbon, wat hartjes, gears en een light bulb.
De achterkant van de filmstrip heeft ze bewerkt met scrappapier van Irresistable. Bovenlangs heeft ze 2x de Noor! Design randstans 6002/0256 uit Fabric Papier 8011/0406. Dit Fabric papier kan je heel leuk opschuren voor een leuk effect. Daarna de voorkant schuin op de achterkant geplakt. De standaard is ook van Let's Get Bizzee. Deze is met acrylverf zwart geschilderd. Jeroen heeft hem inmiddels ontvangen en was er blij mee, dus *missie geslaagd.

Joy! Crafts - Noor! Design Rand Franse Lelie

In combinatie met mdf is de rand ook erg leuk, is toch geweldig zoals Jenine dat gedaan heeft.

3 opmerkingen: