dinsdag 3 december 2013

Silhouette

Design team member Jenine laat jullie een kaart zien wat ze gemaakt heeft met de PanPastels. De basis is een wit vel DCP van 10 x 15 cm. Eerst heeft ze 3 rondjes gemaakt op het achtergrondpapier. Hiervoor heeft ze een "mask" gemaakt door een cirkel te ponsen uit wit papier, dit op de kaart te leggen en daarna het rondje op kleur te brengen. Hierbij werk je in etappes. Dus eerst rechts boven de Magenta Shade cirkel - fixeren. Dan de lichtgroene (Bright Yellow Green Shade) - fixeren. De blauwe (Phthalo Blue Extra Dark)- fixeren. Daarna de achtergrond met de Magenta Shade en weer gefixeerd.


Daarna op een cirkel met Versamark een Silhouette flower 6410/0051 gestempeld en bewerkt met de PanPastels (Bright Yellow Green Shade). Dit plak je weer op de kaart. Daarna met Archival Inkt Library Green nogmaals de Silhouette flower gestempeld. Voor de afwerking nog wat stipjes gezet met de Molotow makers en wat Fran-táge Shabby White gebruikt. Links onder in de hoek nog de prachtige hoekmal 6002/0262. Langs de zijkant nog de border franse lelie 6002/0256 uit Kraft cardstock geplakt.

Joy! Crafts - Clearstamp - Silhouettes Flowers nr 4

Deze stempel blijft erg mooi om te gebruiken en in combinatie met PanPastel helemaal. Ontzettend leuk met de extra rondjes er bij vinden jullie niet ?
 

4 opmerkingen: