vrijdag 20 december 2013

Postcard

Daar is de hortensia stempel 6410/0073 dan, eindelijk in de winkel te koop. Diny kon niet wachten om er meteen mee aan de slag te gaan.


Het inkleuren met Panpastel gaat heel gemakkelijk, daarvan beloof Diny jullie nog een tutorial. Na het inkleuren van de bloem, heeft ze de achtergrond gekleurd met allerlei gebruikte kleurtjes PanPastel. Als basis voor de bloem gebruikte ze de kleuren: Magenta Shade en Phthytalo Blue Extra Dark, beide uit de Raff's Cutie Set. Daarna heeft ze naar hartelust gedoodeld met de witte Molotow marker en met deze en nog een zwarte erbij de stippen in de bloempjes gezet. 


De basiskaart heeft ze gesneden met een ShapeArt mal van Dutch Doobadoo, daarop de gekleurde bloem geplakt. Als versiering gebruikte ze 6003/0034 Vintage Flourishes vogelkooitje + vogeltje en de 6003/0033 Vintage Flourishes 2 vlindersDe mooi gestanste tekstrand boven is 6002/0296 Snijstencil rand Happy Birthday Op de rechterhoek is nog net een deel van de 6002/0173 blauwe mal te zien.

Noor! Design - Clearstamps Old Letter Hydrangea

We zijn erg benieuwd naar jullie creaties met deze bloem, of je nu Copics, PanPastel, potloden of distress inkt gebruikt...Het ziet er allemaal geweldig uit..

0 reacties:

Een reactie posten