woensdag 18 december 2013

Jingle all the way

Deze keer heeft DT member Tiets een mini album gemaakt met 3 wc rollen en een keukenrol. Door ze gewoon weg dubbel te vouwen en aan 1 zijkant een strookje cardstock te plakken met 2 gaatjes erin, kun je zo met 2 ringen er een album van maken waarin je zelfs aan de andere kant nog labels kunt schuiven.


Op de voorkant van het boekje heeft ze de vintage flourishes vogelhuisje 6003/0034  gebruikt.  Het vogeltje is uit muziek papier gestanst.


Aan de binnenkant is in de linkerhoek het hoekje lelie 6002/0262  gebruikt als pocket zodat er een tag in geschoven kan worden. Aan de rechterkant is een pocket gemaakt met een stukje kant. Daarin zit  de happy holidays label 6002/2017 en een ronde happy holidays dear santa tekst 6410/0107


Op de volgende bladzijde is het bingokaartje  X-Mas gebruikt van de bingo stempel sheet 6410/0029


Op de laatste pagina's is het klokje gestanst en als label gebruikt en aan de andere kant achter het lintje zit het blauwe hoekje 6002/0172In de wc en keukenrollen zitten tags geschoven .


Wat een waar kunstwerkje heeft Tiets er toch weer van gemaakt, ziet er toch geweldig uit...Dat je toch zoiets moois kan maken in combinatie met keuken - en wc rollen kan maken.

3 opmerkingen:

 1. mooie bewerkte tags in een mooi boekje.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig mooi gemaakt het mini album,heel apart !!!
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik 3 keer een mail gestuurd ,maar krijg die steeds retour.
  jdenbutter@solcon.nl wil u het juiste adres mailen
  Gr.Jannie

  BeantwoordenVerwijderen