zondag 22 december 2013

MDF Kerstboom

Vandaag laat Design team member Jenine jullie een mdf kerstboom zien van Let's Get Bizzee. Het gebruikte papier is van Maja Design - Vintage Frost Basics.


Onder de boom heeft ze een stukje chipboard gebruikt en daarop ribbelkarton geplakt. Op het ribbelkarton wat Glitter Snow gesmeerd. Voor de boom een hekje 6002/0192 gezet met een lantaarn 6002/0194. Voor het hekje een boom en een rendier 657493. Dit ook weer afgewerkt met wat Glitter Snow.


De letters 25 en het rendier (657493) zijn uit ribbelkarton gestansd. De boom is 3x uit glitterpapier gestansd, in het midden gerild en dubbel gevouwen. Met een lijmpistool heeft ze alles vastgelijmd.


Hier heeft ze weer het hekje gebruikt. Voor het hekje een Bildmalarna stempel gebruikt. Deze is ingekleurd met de Faber Castell potloden.


De banner met tekst is uit het scrappapier geknipt. (strookje zit langs elk groot scrapvel). Verder wat witte Poinsettia's en de Creatable ski's gebruikt. (CR1252). Verder de 3 maten van de Noor! Design IJskristallen verwerkt op de boom.


En we hebben nog meer leuk nieuws van Jenine. Wisten jullie dat ze ook een persoonlijke Facebook pagina heeft waar ze al haar creaties showt?


Als je nu liker wordt van haar Facebook pagina maak je kans op deze 3 mallen van Noor! Design. Kijk eens naar de middelste. Die ligt nog niet eens in de winkels! :)

Klik op de bovenstaande afbeelding om direct doorgelinkt te worden naar de Facebook pagina van Jenine.

3 opmerkingen: