zaterdag 21 december 2013

Friendship

Ik ben door de Dutch Doobadoo dames aangestoken met de Dutch Shape Art mallen. Met deze mallen kun je hele leuke kaartmodellen maken. Net effe leuker dan een vierkante kaart toch?


Kennen jullie de Shape Art mallen al? Het zijn dus mallen die je op je papier legt, overtekent en vervolgens uitknipt. Je kunt dus in meerdere formaten het model uitknippen en het zo dus matten. En het prijsje is ook leuk in vergelijking met dure stansmallen: slechts € 4,95 per stuk.

 

Het is dus een enkele kaart geworden en ik heb hiervoor als standaard dus mijn nieuwe Noor! Design mal 6002/0290 gebruikt die in Januari uit gaat komen.


Het afdrukje wat ik voor deze kaart gebruikt heb is van Teddy Bo en heb ik ingekleurd met PanPastel.


Op dit kaartje heb ik weer overal het Fabric papier van Joy!Crafts gebruikt in de kleur rose en wat opgeschuurd. Zo ook voor de Noor! Design mal 6002/0183 uit de serie Ribbons & Bows. Hier een toefje bloemen op geplakt.


De kaart is groot genoeg om een mooie grote vriendschapstekst erop te stempelen met mijn Noor! Design stempelset 6410/0041.


Bovenaan de kaart heb ik de nieuwe Postcard stempel 6410/0031 uit de serie Sending Messages gebruikt die ook in Januari uit gaat komen.


En nog even een overzicht van de gebruikte materialen:


Ik vond het erg leuk om met deze Shape Art mallen te werken. Hebben jullie er al mee gespeeld?

2 opmerkingen: