dinsdag 31 december 2013

Een fijn uiteinde gewenst!

Oudjaarsdag....alweer een jaar voorbij, wat gaat het snel! Dat het voor Noor! Design een bevlogen jaar geweest is zal niemand ontgaan zijn. Daarom nog even in deze blogpost op de laatste dag van het jaar ons jaar in vogelvlucht:

Hoe zag jouw jaar eruit bij Noor! Design?
01 Januari 2013 ben ik officieel fulltime begonnen met Noor! Design. Voorheen deed ik het naast mijn baan, maar doordat ik thuis wilde zijn bij ons kleine Noortje toch de grote stap gewaagd. En het heeft me gelukkig geen windeieren gelegd.

Ik ben nog steeds heel erg happy met mijn Noor meisjes die hieronder ook allen hun verhaal zullen doen. Het voelt als een heel groot gezin met allemaal zusjes waarin Diny de mama is die alles een beetje in het gareel houdt en waar we dagelijks nog heel veel van leren.


Wat wat jouw persoonlijke hoogtepunt bij Noor! Design in 2013?
Daar kan ik volmondig op antwoorden: het Noor! magazine. Deze week hebben we hem opgehaald bij de drukker en ik was als een kind zo blij dat ik mijn eigen tijdschrift in mijn hand mocht houden.


Wat denk je dat 2014 gaat brengen voor Noor! Design?

Ik heb zelf mijn doelstellingen al bepaalt voor 2014 en deze ook al besproken met de Noor meisjes. Het eerste doel zal zijn dat we het buitenland moeten gaan veroveren via social media, waar we denk ik vrij goed in zijn. En de tweede doelstelling is dat de Noor! Design website helemaal op de schop gaat. In mijn hoofd weet ik al hoe alles eruit moet komen te zien. Momenteel worden de gesprekken gevoerd met de webbouwer en kan dus begin 2014 gestart worden.


Wat vind je zelf je mooiste Noor! Design kaartje van 2013?
Ik heb door allerlei oorzaken eigenlijk heel lang geen kaartjes gemaakt maar sinds kort ben ik ook zelf weer aan de freubel. Een van mijn leukste kaartjes vind ik deze:

Hoe zag jouw jaar eruit bij Noor! Design?
Ik zat begin dit jaar nog maar net in het design team van Noor! en natuurlijk was het in het begin nog een beetje onwennig. Ik zat opeens in een team met allemaal bekende namen en ik voelde me daar natuurlijk ook super trots bij. We zijn ook begin dit jaar gestart met een WhatsApp groep en daar is de echte vriendschap ontstaan. Eigenlijk zijn we onafscheidelijk en gaat er geen uur voorbij dat we elkaar niet spreken. Natuurlijk praten we veel over nieuwe ideeën en ontwerpen maar er zijn ook dagen bij dat het gewoon over het alledaagse leven gaat. En soms zijn er dagen dat "mama" Diny ons echt weer even in het gareel moet zetten. Wij leren elke dag weer van elkaar, inspireren elkaar enorm en misschien wel het aller belangrijkste, we laten elkaar gewoon in onze eigen waarde. Ik leer van dit team elke dag weer!

Iets wat ik ook toch even wil toelichten is, dat er dit jaar voor mij  persoonlijk ook wel veel veranderd is. Noor! Design is in een jaar tijd ontzettend gegroeid maar ook ik werd ineens "herkend" op beurzen. "Heej, dat is toch Madeliefjuh van het Noor team?". Ik weet nog goed dat ik dat iemand achter me het hoorde zeggen op de beurs in Den Bosch, ik was samen met mijn moeder en die glunderde van oor tot oor... ik overigens ook. :)

Wat wat jouw persoonlijke hoogtepunt bij Noor! Design in 2013?
Ik denk toch wel ons weekend in Middelburg in November 2013. Een weekend lang met ons (bijna complete team) samen in 1 groot huis. Wat hebben we daar een lol gehad. Natuurlijk hebben we ook heel hard gewerkt (demo bij het Kleurenfestijn) maar de sfeer die er was was heel bijzonder.

Wat denk je dat 2014 gaat brengen voor Noor! Design?
Niks kan ons nog stoppen! Het leuke van het Noor team  is dat we zelf ook inspraak hebben in de ontwerpen. Of als we leuke ideeen hebben worden ze door Jolanda uitgewerkt, iets wat ik heel bijzonder vind omdat je ook je eigen persoonlijke mening zo kunt uiten. Soms zitten we met het hele team op een ontwerp te discussiëren maar dat zijn uiteindelijk de toppertjes!  En ik beloof jullie... 2014 wordt weer een topjaar!

Wat vind je zelf je mooiste Noor! Design kaartje van 2013?
Tja.. dat vind ik wel een hele moeilijke vraag. Ik maak dagelijks dingen met de Noor! producten maar ik heb voor deze gekozen. Ik heb deze gemaakt voor de verjaardag van Jolanda.

Hoe zag jouw jaar eruit bij Noor! Design?
Dit jaar is als een achtbaan voor me geweest. De start voor mij als Noor! Meisje, hoe geweldig ik dat wel niet vind en dan ook nog eens demo's geven en het werk achter de schermen mogen doen. Elke dag geniet ik er van en denk ik nog wel eens...jeetje hoe ben ik hier terecht gekomen en wat is het toch genieten. Ik ben blij dat ik Jolanda en de Noor! Meiden heb leren kennen, ik heb er echt een familie bij.

Wat wat jouw persoonlijke hoogtepunt bij Noor! Design in 2013?
Het geven van Noor! Demo's bij diverse winkeliers samen met de meiden, op en top gezelligheid.
De mooie collectie van Noor! te laten zien en het enthousiasme van de consument hier op. Een weekend in Middelburg maakte dit helemaal compleet.

Wat denk je dat 2014 gaat brengen voor Noor! Design?
We zullen als Noor! DT team nog meer laten zien wat je met de Noor! Artikelen kunt doen niet alleen op Blogger en Facebook. Met het magazine is dit al een geweldige start en dan de website die helemaal
aangepast gaat worden moet dit zeker gaan lukken. We zullen in 2014 ook weer knallen met nieuwe artikelen en met ons fijne team gaat dat zeker lukken !

Wat vind je zelf je mooiste Noor! Design kaartje van 2013?
Het is een moeilijke keus als ik zo door mijn foto albums blader. Wat maak je toch veel in één jaar.
Omdat ik de vintage stijl erg mooi vind en de blauwe serie mallen hier heel mooi past is het dit kaartje geworden.

Hoe zag jouw jaar eruit bij Noor! Design?
Toen Jolanda half 2013 vroeg of ik het Design Team wou komen versterken, sprong ik werkelijk
een gat in de lucht, wie wil dat nou niet, ik vond het werkelijk een hele eer om in dit geweldige team te mogen komen. We zijn echt een heel hecht team met zijn allen en doen bij elkaar veel
inspiratie op ! We zijn gewoon 1 grote familie geworden en daar voel ik me heel erg happy bij.

Wat was jouw persoonlijke hoogtepunt bij Noor! Design in 2013?
Eigenlijk heb ik er 2. Eerst al een dag met alle Noor! meisjes een hele dag demo’s en make & take’s
doen bij Doe@Ding, was voor mij echt een vuurdoop, had nog nooit eerder een demo gedaan maar
jeetje … wat vond ik dit geweldig om te doen, echt super. Daarna het weekendje Middelburg waar we bijna met het voltallige team een heel gezellige, lachen, gieren en brullen weekend hebben gehad, ook moest er nog even gewerkt worden, op zaterdag hadden we een demo bij Kleurenfestijn, maar
daarna hadden we weer dolle pret, echt voor herhaling vatbaar.  Jammer dat een weekend zo snel voorbij gaat.Wat denk je dat 2014 gaat brengen voor Noor! Design?
We gaan absoluut knallen in 2014, als eerste komt het 1e Noor! Magazine uit, waar we met z’n allen keihard aan gewerkt hebben. Ook wordt er weer achter de schermen hard gewerkt aan allerlei nieuwe
ontwerpen en wat echt fijn is, Jolanda vraagt ons altijd hierin mee te denken, we doen het echt met z’n allen en dat maakt ons zo’n hecht team. Natuurlijk is iedereen alweer druk bezig met de volgende Noor! Magazine, dus stil zitten doen we echt niet hoor. Kortom …. 2014 wordt weer een topjaar !


Wat vind je zelf je mooiste Noor! Design kaartje van 2013?
Dit is natuurlijk weer een super moeilijke vraag, pfffttt …. maar goed, ik heb voor dit kaartje gekozen, echt vol met Noor! Design.Hoe zag jouw jaar eruit bij Noor! Design?
Het jaar was een roller coaster wat Noor! Design betreft…. Specials maken, ideetjes voor nieuw materiaal bedenken en doorspreken, de geweldige Noor dagen met het team, naar beurzen gaan, natuurlijk voorbeelden maken met nieuwe mallen en stempels,op facebook actief zijn,  maar wat voor mij het fijnste gevoel heeft gebracht is dat we als team erg hecht zijn geworden.. we delen niet alleen de hobby maar ook lief en leed..

Wat was jouw persoonlijke hoogtepunt bij Noor! Design in 2013?
Ik heb niet echt een ding wat eruit springt..het hele jaar door was voor mij 1 groot hoogtepunt….doe@ding demo met het hele team, voor Joy! crafts op beurzen helpen, testen van nieuwe dingen, het tijdschrift waar we afgelopen maanden met het hele team heel hard aan hebben gewerkt, maar ook de Noor dagen met het team
en de gezellige etentjes na afloop… ach ik kan nog wel even doorgaan met opnoemen!

Wat denk je dat 2014 gaat brengen voor Noor! Design?
Ik denk met de start van het nieuwe tijdschrift dat we een goede stap hebben gezet voor 2014 , de basis is daarmee gelegd en natuurlijk gaan we knallen met nieuwe ontwerpen, mooie voorbeelden,specials, leuke dagen organiseren voor fans van Noor, dus let maar op…Het jaar 2014 word het jaar van Noor! Design.

Wat vind je zelf je mooiste Noor! Design kaartje van 2013?
Tja Jolanda bedenkt altijd geweldige dingen maar deze vraag is toch echt pittig hoor..maar goed ben even mijn archief ingedoken en heb uiteindelijk voor deze gekozen:

Hoe zag jouw jaar eruit bij Noor! Design?
Een jaar vol met nieuwe Noor! Producten, waar we met het hele team volledig inspraak op hebben. De gezellige Noor! Design dagen die vaak door het hele land zijn, waar we met zijn allen brainstormen over nieuwe producten, die dan door Jolanda uitgewerkt worden. Nieuwe product monsters mogen uittesten en nieuwe productinformatie krijgen. Iedereen mag ook eigen ideeën inbrengen, dat maakt het ook uniek. Het geven van een workshop bij Doe@ding Event mijn vuurdoop. De lol die we met elkaar hebben als we samen zijn. We zijn een heel hecht team. Dat
blijkt ook wel uit ons weekendje Middelburg in november 2013, waar we bijna met het hele team in 1 groot huis zaten en een demo hebben gegeven bij het Kleurenfestijn. Het meehelpen op beurzen bij Corina was voor mij ook een hele ervaring. Leuk om eens aan de andere kant te staan en mensen te kunnen adviseren over de producten van Noor! Design.

Wat wat jouw persoonlijke hoogtepunt bij Noor! Design in 2013
Een bijdrage leveren aan het Noor! Magazine. Hoe gaaf is dat? Een magazine boordevol creativiteit en inspiratie gemaakt door de Noor! Meisjes. Met voorbeeldkaarten, werkbeschrijvingen, stappenplannen, gratis patronen, nieuwe producten en nog veel meer!

Wat denk je dat 2014 gaat brengen voor Noor! Design?
Het super gave magazine dat uitkomt. Ik denk dat Noor! Design de rest van de wereld gaat veroveren. De nieuwe website die eraan komt. Ik denk dat we met zijn allen gaan knallen in 2014 en dat mensen niet meer om Noor! Design heen kunnen

Wat vind je zelf je mooiste Noor! Design kaartje van 2013?
Pfff moeilijk kiezen. Ik denk dat ik dit doosje wel één van mijn mooiste creaties vind. Eindeloos kunnen combineren met de verschillende Noor! mallen.
Hoe zag jouw jaar eruit bij Noor! Design?
Pfff...mijn jaar is voorbij gevlogen...Ik kan het nog steeds allemaal niet geloven wat er met
"ons" gebeurt is. Toen ik in mei 2012 gevraagd werd in het team had ik nooit kunnen bedenken wat ik hier nu allemaal op kan schrijven. Sinds januari dit jaar is het echt een fulltime job voor Jolanda geworden en dat hebben we geweten haha. Ook wij als team hebben ons geen moment verveeld. We zijn een hecht team geworden,  één grote vriendinnen groep ! Zeg nou zelf, welk DT team gaat
een weekendje met elkaar weg ? En doen er dan ook nog een gezellige demo  bij. Het grappige is dat wij echt het hele land door wonen, van oost naar west en van noord naar zuid, en toch "spreken" we elkaar dagelijks. Via de digitale snelweg hebben we al diverse prachtige hobby producten bedacht waar menig hobbyist blij mee is en wij ook ;) Ook onze telefoons staan soms roodgloeiend vol gespamt op de whats-ap groep. Hier komen verhalen aan bod waar ik dan helemaal dubbel van het lachen van achter mijn buro lig, maar ook laten we hier zien waar we aan werken en geven we elkaar soms
advies. Al met al...mijn jaar bij Noor! Design was geweldig !

Wat was jou persoonlijke hoogtepunt bij Noor! Design.
Ooh..dat is een lastige vraag want eigenlijk kan ik hier twee dingen invullen...Ten eerste was het toch wel een hoogtepunt voor mij dat mijn kaart op de voorkant van het magazine staat. Toen ik de lay-out van de voorkant kreeg te zien op mijn computerscherm was ik even helemaal hyper. Ik wist niet wat
ik zag, mijn kaart., en dat op de voorkant nog wel. jeetje.  Deze zal in januari bij diverse hobbyisten op de deurmat vallen...en ook los in de winkel gaan er vast diverse verkocht worden. Wat voor mij persoonlijk ook een hoogtepunt was is dat ik dingen ben gaan doen wat ik van mezelf nooit verwacht
had. Inmiddels geef ik demo`s, geef workshops en cursussen in Panpastel. Ook gezellig met de Noor! Meiden op de beurs staan in de stand van Corina ( Every lil`ting) was super gezellig...

Wat denk je dat 2014 gaat brengen voor Noor! Design.
Ik denk dat we Noor! Design nog meer op de kaart gaan zetten en dan vooral de grenzen over.
Ook in het buitenland zijn er al diverse Noor! fans en ik weet zeker dat er dat volgend jaar nog meer gaan worden. Ook gaan er nog super leuke dingen gebeuren waar we als team al weer naar uitkijken en achter de schermen alweer druk aan gewerkt wordt. 2014.....We komen eraan !

Wat vind je zelf het mooiste kaartje van 2013
Nou daar hoef ik niet lang over te denken. Dat is de kaart van de voorkant van het magazine
geworden. Het leuke is dat tijdens de Kreadoe de bekendmaking was dat we met een tijdschrift kwamen en mensen konden meteen op de beurs een lidmaatschap invullen. Hierin werd de aandacht getrokken door grote posters van de voorkant van het magazine...en je raad het al..met mijn kaart. En
1 van die posters heb ik mooi ingelijst op mijn hobbykamer hangen, hoe trots kun je zijn!! 
Hoe zag jouw jaar eruit bij Noor! Design?
Het afgelopen jaar is weer voorbij gevlogen, tjeetje! En wat hebben we veel meegemaakt met alle Noor vriendinnen, want ja, het zijn echt vriendinnen!! Lief en leed delen we met elkaar. We zorgen ervoor dat we met z’n allen een perfect product ontwikkelen. We zien elkaar gelukkig ook regelmatig op de DT dagen, dat
zijn altijd feestjes! 
We hebben weer veel mensen enthousiast mogen maken voor Noor! Design, we hebben met zn allen veel demo’s mogen geven, mensen tips & trucs mogen geven. En niet alleen via demo’s, maar ook via Facebook en blogs zijn we erg actief, waar we veel trouwe fans hebben. Afgelopen jaar ook veel nieuwe dingen uitgedacht door Noor! Design. En dat we alles in sneltreinvaart doen hoeven we jullie niet te vertellen… het ene moment verteld Jolanda dat we een Magazine gaan krijgen…en nog geen paar maand later is het gedrukte exemplaar er al. 2013 was dus een knaljaar bij Noor! Design, 2014 gaan we nóg meer knallen!

Wat was jouw persoonlijke hoogtepunt bij Noor! Design in 2013?

Het hoogtepunt vond ik toch echt wel het nieuwtje dat we ons eigen Magazine gaan krijgen. Hoe tof is dat toch? Een magazine samen met al je vriendinnen? Hij is nu op dit moment nog niet in de winkels, maar kan jullie nu al vertellen dat ik apetrots ben dat ik er ook in mag staan. We zijn ook met het hele team aanwezig geweest om het grote nieuws naar buiten te brengen in de stand op de KreaDoe bij Corina. Top om erbij te mogen zijn wat de reacties van de mensen waren J

Wat denk je dat 2014 gaat brengen voor Noor! Design?

Wat 2014 gaat brengen? HEEL veel goeds. Er komen namelijk nóg meer gave producten uit. En we gaan met z’n allen proberen internationaal door te breken (wat ons al aardig lukt). Wat daar nog allemaal uit voort gaat komen? Ik heb nu nog geen idee, maar er kan zomaar weer iets aparts uit voortkomen… leer mij ondertussen
de Noor-bende kennen! Haha....

Wat vind je zelf je mooiste Noor! Design kaartje van 2013?

Het mooiste kaartje? Wat is dat nu weer voor lastige vraag, en zijn zoveel mooie! Kiezen is erg lastig, maar ik heb uiteindelijk toch voor deze gekozen. De prachtige ovalen mal is echt een favoriet van mij! Maar die tekst van de Friendship stempel…. Hij is zo passend en mooi! Zeker voor alle Noor! Vriendinnen! Niet meer dan de waarheid.

Hoe zag jouw jaar eruit bij Noor! Design?
Al voor dat 2013 begon was ik op de hoogte van de grote plannen van Jolanda, we hebben veel gebrainstormd over kansen en mogelijkheden, deze twee woorden symboliseren het jaar 2013. We hebben gedurende dit jaar met een team van jonge en iets minder jonge enthousiaste vrouwen iets heel bijzonders neergezet in de hobbybranche : HET NOOR TEAM. Ik wil nu op het eind van dit jaar dan ook uitspreken dar ik supertrots ben op Jolanda en op al de noormeiden. Geweldig zoals we hebben samengewerkt, natuurlijk ook hier was het niet altijd halleluja, maar in een warm team, zoals het onze, wordt dit besproken en wordt er lering uitgetrokken. Met mijn ervaring in de hobbybranche en ook vanuit het onderwijs mocht ik dit jaar regelmatig als ervaringsdeskundige  mijn zegje doen. Daar hebben de meiden gretig gebruik van gemaakt.

Wat wat jouw persoonlijke hoogtepunt bij Noor! Design in 2013?
Mijn hoogtepunt nr. 1 was de spiegel die ik voor Jolanda mocht zijn. Het voelt zo fijn dat iemand jou nodig heeft en met jou samen een lijn uit wil zetten. Die vraagt hoe ze iets zal doen en ook luistert naar je als je het niet met haar eens bent. Met heel mijn hart en ziel wil ik er voor haar zijn bij de verdere uitbouw van haar bedrijf in 2014.

Hoogtepunt nr. 2 de samenwerking met de Noor-meisjes, aan hen heb ik veel trainingen mogen geven over demo's, productkennis en technieken. Zo mocht ik meerdere van hen opleiden tot PanPasteldocent. Ik wil dit fijne team bedanken voor de kans die ze me gaven om Moeder-Overste te zijn, zonder in celibaat te moeten leven. Natuurlijk heb ook ik erg genoten van de Noor! Design dagen op verschillende locaties in Nederland. 

Wat denk je dat 2014 gaat brengen voor Noor! Design?
Ik weet nu al zeker dat er veel moois aan zit te komen, wat betreft nieuwe producten en andere ontwikkelingen voor onze Noor Vriendinnen. We zijn volop bezig met leuke plannen. Ook wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling over de grens, komend jaar staan alweer afspraken in de agenda voor veel beurzen buiten Nederland en wat ik ook demonstreer er zitten Noortjes op, dus....

Wat vind je zelf je mooiste Noor! Design kaartje van 2013?
Ik heb nogal wat kaarten gemaakt, maar deze heeft mijn voorkeur. Hier laat ik zien dat je stansen en stempels uit veel verschillende lijnen met elkaar kunt combineren.Hoe zag jouw jaar eruit bij Noor! Design?
Afgelopen jaar heb ik vooral nieuwe werkzaamheden gedaan voor (en mét)  Noor!Design. Met de start van mijn winkel Every lil’ Thing zijn we op beurzen de Noor artikelen gaan promoten en verkopen, mét succes. We hebben samen nagedacht over de nieuwe Noor-ontwerpen, demonstraties ge
geven en klanten enthousiast gemaakt; een jaar-vullend programma dat ons door het hele land heeft gestuurd. Tot slot heb ik met plezier de Noor!Design producten gefotografeerd; op social media en zelfs in publicaties als het Noor Magazine zijn de foto’s terug te vinden. (trots!)

Wat wat jouw persoonlijke hoogtepunt bij Noor! Design in 2013?

Dat was de grootste en spannendste hobbybeurs in ons land, de KreaDoe in Utrecht. We hebben daar voor de winkel een prachtige stand neergezet en het Noor-team presenteerde zich in vol ornaat. Een mooie groep mensen; ooit bij elkaar gebracht door Jolanda Bergmans en inmiddels een hecht team dat in staat is Noor! Design BV naar een professioneel niveau te tillen.

Wat denk je dat 2014 gaat brengen voor Noor! Design?
Het is tot nu toe gebleken dat Jolanda’s plannen en voornemens zo goed als allemaal uitkomen. Noor! Design heeft in zeer korte tijd een onmiskenbare plek ingenomen in de hobbywereld met producten waar duizenden enthousiast over zijn. Ik twijfel er niet aan dat we in 2014 ook in het buitenland een belangrijke stap gaan maken, daar wordt al hard aan gewerkt. Ik hoop van harte daar mijn steen aan
te kunnen bijdragen, nog even de talen bijspijkeren ;) Jolanda en team, dank je wel voor een
fantastisch jaar xxx

Wat vind je zelf je mooiste Noor! Design kaartje van 2013?

Mijn kraamcadeau voor.....kleine baby Noor.


Dan rest ons verder niets dan jullie allemaal een heel fijn uiteinde te wensen met familie en vrienden. Wees voorzichtig met vuurwerk en we hopen jullie ook in 2014 weer heel vaak te mogen begroeten hier op ons Noor! Design blog!

15 opmerkingen:

 1. Wat leuk om jullie verhalen en ervaringen te lezen!

  Bedankt voor alle tijd en inspiratie en ik kan niet wachten op het eerste magazine!

  Iedereen een goede jaarwisseling en een gezond, gelukkig en creatief 2014!

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige verhalen, stuk voor stuk...
  De liefde voor Noor! Design springt eruit, maar vooral de liefde voor elkaar... Heel bijzonder!
  Ga vooral zo door, meiden! In Nederland al een begrip, maar het buitenland smacht naar jullie, ik weet het zeker!
  Ik wens jullie al het goeds voor 2014, zowel de "firma" als jullie persoonlijk. Maak er een knallend jaar van!

  Liefs, San

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk om alle verhalen te lezen en spannend hoe het eerste magazine er uit zal zien.
  Heel veel succes in 2014.
  Fijne jaarwisseling en kijk uit voor vuurwerk!
  Groetjes Peter en Wendy.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Respect wat jullie allemaal voor elkaar hebben gekregen!
  Mooi om al jullie verhalen te lezen, dat ook 2014 weer een mooi jaar mag gaan worden, maar daar ben ik van overtuigd!
  Alle goeds voor het nieuwe jaar!
  Groetjes Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi lieve NOOR meiden
  super leuk om al jullie verhalen terug te lezen, van wat ik al van jullie hadden gehoord
  ik wens jullie lieverd allemaal een fijne jaarwisseling toe, en tot volgend jaar weer kanjers
  een hele DIKKE knuffel voor jullie top team

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige serie met hoogtepunten en schitterende kaarten. Veel succes en vooral plezier in 2014
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaarten met heel veel lieve eerlijke verhalen met ups en downs. Ik hoop voor jullie dat komend jaar een goed knallend succesvol en creatief jaar word. Fijne jaarwisseling. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke band moeten jullie hebben. Daar kunnen alleen maar superkaarten en een waanzinnig magazine uit voorkomen. Dames allemaal een fijne jaarwisseling en en gezond creatief 2014. Groetjes Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om jullie verhalen en ervaringen te lezen!!! Ik wens jullie een goed, gezond, gelukkig en creatief 2014!!
  Heel veel succes en plezier!!!
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. schitterende kaarten hebben jullie gekozen.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie verhalen van een hechte meidenclub!! Geweldig om te lezen en zo inspirerend. Ik kijk met veel belangstelling uit naar deel 1 van het nieuwe tijdschrift ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ontzettend leuk om al jullie verhalen over Noor! Design te lezen. En zo mooi om te zien hoe sterk jullie band onderling is! Dit is echt heel bijzonder! Er worden verschillende mensen bij elkaar gezet en het is gewoon een team!! Super gewoon!! Wij genieten met jullie mee van al die mooie ontwerpen. Ik wens jullie ook een fijne en veilige jaarwisseling en heel veel succes in 2014! En dat ook het buitenland mag genieten van Noor! Design. Het gaat jullie gewoon lukken!!

  Liefs, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geweldig!!! Dank jullie wel voor het afgelopen jaar én heel veel succes en creativiteit voor het nieuwe jaar!!! Gezellige jaarwisseling en een super 2014 toewenst voor alle Noor!meisjes!
  Liefs, Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel erg mooi om al jullie verhalen te lezen, met gevoel geschreven allemaal.
  Ik ben benieuwd wat jullie ons gaan brengen in 2014, maar het kan alleen
  maar veel leuks en goeds zijn. Ga zo door Noor-Team !
  Liefss van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Thank you so much for this great article!
  If anyone wants to read more then I think this is the right place for you!
  Cock Fight


  BeantwoordenVerwijderen