donderdag 5 december 2013

You Have Mail

Joyce is aan de slag gegaan met de mdf envelopmal van Dutch Doobadoo in combinatie met PanPastel. En ze heeft ook de vlinder gebruikt uit het Dutch Paper Art vel  met allemaal leuke vlinders.


Ze is begonnen met  de mal op het perfect colouring papier van copic over te trekken,  zodat ze deze daarna uit kan knippen.


.Na het knippen is dit het resultaat. Er staan zelfs nog makkelijke streepjes bij zodat je een adres er op kan schrijven als je dat wilt.


Met de scorpal rilt ze de vouwen zodat deze makkelijk te maken zijn. Je ziet dan al een envelop ontstaan...hoe makkelijk is dat !


Nu gaat ze de envelop bewerken met PanPastel, ze heeft hier voor groen tinten gebruikt. Met Versamark stempelt ze de swirls van Different Colors op de envelop. Met een donkerdere kleur gaat ze hier zachtjes over heen zodat de swirls zichtbaar worden.


Dit doet ze zowel op de voor - als achterzijde. Het begin is gemaakt...


 Met Versafine inkt in de kleur groen brengt ze ook dezelfde swirls aan. Dit geeft wat contrast.Op de voorkant op de omslag van de envelop stempelt ze een bloem van Noor! Design 6410/0048in de groene kleur.


Deze Old Rose stempel 6410/044 van Noor! Design hoort ook bij het geheel..dat laat ze je straks zien...


Ze heeft de roos ingekleurd met copics en de achtergrond met PanPastel.


 Dit is de voorkant van de envelop geworden.


En hier het eindresultaat van de andere kant van de envelop met de rozen stempel er op verwerkt. Natuurlijk mogen er geen mallen ontbreken, deze zijn ook van Noor! Design.


Je ziet hoe mooi je een envelop met deze mal kan maken, mag niet ontbreken in je hobbykamer...


De andere mallen die ze gebruikt heeft van Noor! design zijn de doily 6003/1002 en Bannier 6002/0185Een leuke tutorial van Joyce, ik hoop dat jullie er met plezier naar gekeken hebben.


Morgen zijn we bij de extra koopavond met een demo van Noor! design en Dutch Doobadoo bij Doe@ding. 

Er zullen demonstraties zijn van o.a. Diny Sprakel, Annie Fransen, Jolanda Bergmans, Joyce Martens, Anita Izendoorn, Astrid Schipper, Nelly de Knegt, Hennie Barendregt. De demonstraties beginnen deze keer al om 16.00 uur. Doe@ding is geopend tot 21.00 uur. Natuurlijk staat er een hapje en drankje klaar! Ook zijn er leuke aanbiedingen.

Wie weet tot morgen ...

5 opmerkingen: