zaterdag 14 december 2013

X-Mas

De eerste kerstkaarten zijn gemaakt, je kan er maar vast aan beginnen. Joyce heeft hiervoor een mdf kerstbal nagetekend op rood cardstock en daarna uitgetekend als patroon zo gehouden om er een kaart van te maken.


Dan heeft ze een cirkel iets kleiner dan de kerstbal getekend en het cardstock samen met een Dutch Doobadoo Mask Stencil door de trouvaille gedaan om het mooi te embossen. Ze heeft hier voor de grijze en witte plaat gebruikt.


Hier zie je het resultaat, ontzettend leuk om je cardstock een andere look te geven.


Ze laat het stencil op de cirkel liggen en ga er nu met distress inkt overheen zodat het mooi bij de het rode cardstock past.


Zorg dat alle rondjes goed bedenkt zijn met inkt, als je tenminste het hele gedeelte met inkt bedekt wilt hebben.


Zo ziet het er uit als je het stencil er af haalt. Ze heeft daarna ook nog de rand van de cirkel wat beinkt met de rode kleur omdat ze dat mooier bij het geheel vind passen.Het zelfde heeft ze  gedaan met een polybesa stencil van Noor! Design met ijskristallen.


Hier de kaart zoals het geworden is uit eindelijk. Nog wat stansen van Noor! Design er bij zoals de ijskristallen 6002/2021 en 6002/2019, de kersttag 6002/2017 en kerstklok 6002/2016.

Joy! Crafts - Noor! Design - Happy Holidays - Kerstklok

Een leuke combinatie van de kerstklok op de kaart, een leuke tutorial is het geworden met een prachtig geheel.

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee door je machine te halen, ga het eens met mijn e-Bosser proberen,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik moet binnenkort tocht echt zo'n stencil kopen... Ik heb een waslijst aan dingen die ik nog wil kopen, maar heb al zo veel dingen... :P

    BeantwoordenVerwijderen