vrijdag 13 december 2013

Tutorial Waxinelichthouder

Wij kwamen bij Samantha van Velzen op haar blog Cards & Colors & Sam deze geweldig leuke tutorial tegen. Ze heeft hierbij gebruikt gemaakt van Noor! design mal 6002/0172 en heeft en er waxinelichthouder van gemaakt.

 

Hieronder een beschrijving hoe ze de waxinelichthouder heeft gemaakt.


Ze heeft de Noor! mal gebruikt en een kleinere spellbinder circle en deze 4x gestanst en geembost. Om te zorgen dat je geemboste werk niet verloren gaat, stanst ze de Noor! mal en circle samen. Dan de cirkel eruit en de Noor! mal laten zitten om nog te embossen. Dan ziet het eruit zoals hierboven op de middelste foto. Daarna weerskanten op 0,5cm gerild en zo heeft  ze, ze steeds aan elkaar geplakt. Aan de binnenkant van de waxinelichthouder heeft ze 4 stukken mica van 9x9 cm geplakt.


Ze heeft Besties image Holiday Fun gebruikt en verder nog een oud hulsttak malletje en poinsettia. De bestie heeft ze enorm verkleind. Ze is hier maar 5cm groot, wat dus een behoorlijk gepriegel was om dat 2x ingekleurd te krijgen.Hier nog even het zijaanzicht. Qua aankleding heeft ze het vrij simpel gehouden omdat anders de mooi bewerkte stans zo wegvalt achter alle decoratie. Is toch een geweldig idee om dat zo te maken....Het Noor! Dt team is er helemaal weg van...!


10 opmerkingen: