vrijdag 6 juli 2012

Crea Spektakel Kampen

Zet deze datum alvast in je agenda dames! Op 18 augustus a.s. organiseert Hobbyjournaal het Crea Spektakel in Kampen met meer dan 60 kraampjes waar vele nieuwe hobbylijnen worden gedemonstreerd. En de entree is GRATIS!


Ook Design Team Member Jenine van HobbyVision zal hier aanwezig zijn met heel veel Joy!Crafts en Noor! Design produkten! Jenine zal hier ook de nieuwe Noor! Design borduurmallen demonstreren.

We hebben voor de borduurfans een speciale KORTINGSCOUPON met de 4 nieuwe Noor! Design Borduurmallen. Je kunt de kortingscoupon met invulstrook, die je ingevuld mee moet brengen om gebruik te kunnen maken van de korting per e-mail aanvragen bij jeninesiemerink@gmail.com.


En alsof dat nog niet genoeg is verloten we na dit spektakel onder alle mensen die hun kortingscoupon ingeleverd hebben, en dus de 4 borduurmallen gekocht hebben, een Trouvaille Stans- en Embossing machine. De winnaar van de Trouvaille zal bekend gemaakt worden via mijn blog.
Verder zijn er op het spektakel workshops en demonstraties van o.a. Leane de Graaf (nieuwe collectie), Kitty Franken (Scor-Pal) en Riet Kuipers (Hobbydots). Uit het buitenland zullen VBS en Papermania aanwezig zijn.

Zelf heb je de mogelijkheid om volop deel te nemen aan de creatieve demo's en workshops. Er zijn zelfs rondvaarten geregeld op de mooie rivier IJssel waaraan Kampen ligt, terwijl er een demo wordt gegeven.

Tot ziens in Kampen!

6 opmerkingen:

  1. wat leuk. weer iets om naar uit te kijken.
    groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt mij erg leuk om naar toe te gaan. Zal eens kijken of dat gaat lukken...

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oh wat gaaff jolanda dat je dat allemaal doet en ook nog weer een mooi weggevertje erbij super

    wens jullie allemaal veel plezier die er heen gaan....ik kan het helaas niet

    groetjes manon

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk dat Crea spectakel maar ik woon aan de andere kant van Nederland ( Zeeuws Vlaanderen )
    dat word een reis rond de wereld en de kosten voor ik daar ben, dan kan ik maar beter iets via internet kopen.Dat doe ik nu ook al hoor want hier is een hobbywinkel en die is erg gedateerd.

    Groetjes Kitty

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ga zelf ook niet Kitty, voor mij is het ook te ver. Er komt vast nog wel eens iets leuks bij ons in de buurt

      Verwijderen
  5. nou wat een mooie prijs als je de mallen koopt.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen