zaterdag 7 juli 2012

Driepoot voor Scraplayouts

Vandaag laat Design Team Member Corina wederom zien dat de Joy!Crafts produkten zeker ook te gebruiken zijn voor onze scrapfans. De Joy!Stans Kaartenstandaard is met een klein foefje ook geschikt als standaard voor je layouts :


Stans de standaard 3 keer uit chipboard van 1 mm dik. Vouw je stansjes op de rillijn in het midden. Plak de 3 standaards vervolgens rug-aan-rug op elkaar zodat je een driepoot krijgt.

Gebruik knijpers om ze stevig tegen elkaar te houden en laat goed drogen. Het resultaat is een mooie stevige standaard met dikke pootjes.

En dan natuurlijk ook nog even het totaalplaatje van de layout van Corina showen. Ze had het er met naar scrapvriendin Romy over gehad dat ze vaker hun poezen moesten scrappen en daar ben ik het eigenlijk wel mee eens! ;-)


Voor het borduren heeft de bekende feston-steek op het rondje gebruikt en de zogenaamde taksteek langs de rand met de vogeltjes.


Corina borduurt op haar layout altijd met volle strengen DMC garen tegelijk, dus 6 draadjes. Dit geeft zoals je ziet toch een ander effekt als het klassieke borduren op papier wat we gewend zijn. Enne....dit kan ook op kaartjes hè dames, dus ik zou zeggen probeer het gewoon eens!



De Joy!Crafts artikelen zijn vanaf heden ook verkrijgbaar bij Scrapdelight. (klik op onderstaand logo om direkt doorgelinkt te worden naar de shop)



SPECIALE ACTIE - Plaats bij je bestelling voor de Joy!Crafts Kaartenstandaard bij Scrapdelight bij opmerkingen "via Noor! Design" en je krijgt 10% korting welke achteraf verrekend zal worden.

Zijn er al fanatieke scrapsters onder de Noor! Design volgsters? We willen ook graag leuke dingen maken voor jullie en niet alleen voor de kaartenmaaksters. Dus dames, laat je horen....ik lees de reacties weer graag!

15 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige LO. En dan is het idee met de standaard gewoon perfekt. Ik koop altijd een passende lijst als ik een LO weggeef maar met zo'n standaard ben ik goedkoper uit.
    Lieve groetjes Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn om te horen Michelle....kun je het geld dat je bespaart mooi weer uitgeven aan leuke hobbyspulletjes! ;-)

      Verwijderen
  2. Wat een geweldig leuke lay-out!
    Ik ben dol op borduursteken, wat doen ze het hier goed en dan al die vogels om bennie heen.
    Onze kareltje oscar komt net de trap af op vier poten, hij kijkt wat ik aan het doen ben, dan loopt hij de trap weer op, het kost hem geen moeite, geen artrose in zijn knieën. Zijn baasje Bennie ligt nog te dromen, hij gaat er weer gezellig bij liggen. Vogels kijken kan altijd nog.
    Ik stop, maar als ik katten zie, begint mijn fantasie te werken.
    Heel erg handig gedaan met de standaard!
    Lieve groetjes hennie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heel erg mooi gemaakt die scrap. en die standaard is ook handig bij zware kaarten. ik hou het bij kaarten maken naar voor scrap pagina.s zijn de mallen ook prima te gebruiken. groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super mooie layout, vooral de kleuren van de achtergrond zijn geweldig, ze laten de foto in zijn waarde. Complimenten!
    Groetjes Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige LO!! En die standaard is een super gaaf idee!! Meestal maak ik kaartjes en heel af en toe een LO!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat prachtige layout en leuk zo met die standaards.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi ! Ik vind de LO heel mooi! Die standaard is erg leuk om LO's en kaarten te showen.
    Zelf maakt ik vooral kaarten, af en toe een doosje of een andere creatie.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een mooie LO en goed idee met de standaard.
    Zelf heb ik niks met LO maar vind het wel erg mooi.
    Het borduren met een hele draad DMC op een kaart vind ik wat grof maar voor een LO is dat wel geschikt.

    Groetjes Kitty

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een prachtige layout! Misschien doen we het wel te weinig met foto's. Goede tip voor het standaardje ik vind het namelijk zelfs nogal slap voor een kaart terwijl ze zo mooi zijn. Dus volgende keer dus uit dikker materiaal.

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat prachtige layout en leuk zo met die standaards

    groetjes Martha en Margret

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fab creation Jolanda:)
    Hugs,
    Sonia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hi Sonia Thanks for your lovely contents every day! I am curious to hear from you if you can get your cardmaking stuff in Italy too.... Can you email me at info@noortje-design.nl? Hugs x

    BeantwoordenVerwijderen