maandag 11 maart 2019

Happy Easter

Hoi allemaal,

Ik kijk uit naar de lente en dat betekent ook weer de bekende feestdagen waaronder Pasen. Voor mij is Pasen voorjaar, licht, kleur en gezelligheid met familie en vrienden. Noor! Design heeft weer een prachtige collectie met dit thema op de markt gebracht. Ik ben er super blij mee!


Ik heb er dit kaartje mee gemaakt. De basis is de Dutch Doobadoo Shape Art Label 6 A5 470.713.174. Ik heb deze eerst uit oranje cardstock overgetrokken en daarna uit wit cardstock.
Het plaatje is een digistempel van Teddy Bo and Co, deze heb ik ingekleurd met Illustrator Markers.

Vervolgens heb ik een nog iets kleiner formaat van de shape art mail gebruikt en deze heb ik overgetrokken op het nieuwe paperbloc Easter 6011/0613. Heerlijk die pastelkleurtjes, ik heb het lentegevoel al te pakken.

   

Langs de beide zijkant van de mal heb ik de randstans Blauw Border Easter 6002/1285 verwerkt. 

  

Op de basiskaart heb ik nog wat stukjes designpapier gemat op oranje cardstock en deze verdeeld over de kaart. Tevens heb ik met de 3 in 1 bannerpunch 2 banners gemaakt en uit laten steken. Hierop heb ik het Blauw Happy Easter ei 6002/1278, met stukjes foamtape, verhoogd en bevestigd.

    

Het binnenste gedeelte van het ei heb ik 2x uit designpapier gestanst waarvan ik er 1 met een krak randje heb uitgeknipt. Op en onder het ei heb ik wat kuikens verwerkt die afkomstig zijn van het Bella Lulu knipvel Easter.

  
En hoe gaaf is deze Noor! Design Grasrand 6002/1178 dan? Dit soort mallen kun je altijd gebruiken. Ik heb deze rand met distrees inkt bewerkt en bevestigd tussen de 2 banners. 

  

En dit is nog zo'n geweldige mal die je overal op kunt gebruiken. Dit is de nieuwe Vintage Flourishes Branches 6003/0091. 

     6003/0091 Vintage Flourishes Branches

Deze takken heb ik ook bewerkt met distress inkt (peeled paint en walnut stain). Op de takjes heb ik wat pareltjes gemaakt met oranje Nuvo drops.

  
Natuurlijk mogen de wortels niet ontbreken. Dit zijn de Carrots van de Little Happiness serie 6002/1279.


Als laatste heb ik nog een de strik toegevoegd. Deze strik hoort bij ook bij de Blauw Happy Easter mal 6002/1278. Deze strik heb ik 2x uitgestanst en op elkaar bevestigt. Zo heb je een dubbele strik.

6002/1279 Little Happiness Worteltjes

Dit is het voor vandaag. Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren. 

Liefs,











2 opmerkingen:

  1. Ik geniet elk jaar van andermans paaskaartjes, maak ze zelf niet. Jouw exemplaar ziet er echt geweldig uit, wat een leuke stempel en materialen!

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen