dinsdag 19 maart 2019

Lentekriebels

Hallo allemaal,

Hebben jullie ook al de lentekriebels? Nog een paar daagjes en dan is het zover. Hier schijnt de zon in mijn achterkamer en met de vrolijke kleurtjes van ons nieuwe designpapier Easter, heb ik de lente in mijn bol.


Vandaag deze lentekaart op ons blog, waarbij ik voor de basis heb gekozen voor de Dutch Doobadoo Shape Art Label 6 A5 470.713.174. 

Voor deze kaart heb ik het nieuwe designpapier in onze collectie Easter  6011/0613 gekozen, wat een vrolijke kleuren allemaal.

 
Aan de bovenkant van de kaart heb ik de Blauw Border Easter 6002/1285 verwerkt. Wat een mooie subtiele randmal is dit. Op de kaart heb ik eerst een banner met de 3 in 1 bannerpunch gemaakt. Aan deze banner heb ik een stukje lint geplakt en deze halverwege de kaart bevestigt. 

    

Deze banner is direct de pocket voor de tag, dus deze is alleen aan de zijkanten en de onderkant vastgeplakt. Achter de banner bevindt zich nog een stukje design papier.

 
 De Blauw Happy Easter 6002/1278 is 2x uitgestanst en verwerkt op de banner.


In de bovenhoek is er nog ruimte voor wat bloemen. Dit zijn de Floral Flourishes Rib Flowers 6002/1082. Door er slechts 2 van te gebruiken is het een bescheiden bloem geworden. 

6002/1082 Floral Flourishes Rib Flowers

In het hart van de bloem heb ik oranje Nuvodrops verwerkt.  Ik heb hierbij wat blaadjes uit mijn eigen collectie en de Autumn Klimop 6002/1026 gebruikt.

 

Op de kaart heb ik nog wat paaseieren verwerkt. Deze zijn afkomstig van de Blauw Happy Easter mal. Op de tag en in de bloementoef heb ik de teksten gebruikt van het knipvel van Bella Lulu - Easter. De afbeeldingen zijn afkomstig van hetzelfde knipvel. 


Dit is het weer voor deze week. Ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie heb mogen geven. 
Fijne week gewenst!

Liefs,

4 opmerkingen:

  1. Super leuk en lekker voorjaar, hopelijk komt dit snel want ben wel klaar met alle regen en wind! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke voorjaarsweer. Van mij mag het heel snel komen. Dank je wel voor het leuke idee

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke lentekaart ! Groetjes, Gina

    BeantwoordenVerwijderen