vrijdag 23 maart 2018

XOXO

Hallo allemaal, 

Vandaag heb ik voor jullie weer een scraplayout en zoals jullie van me gewend zijn ben ik weer op een wit vel van 30x30cm begonnen.


Op de twee stroken van het designpapier December to Remember 6011/0547 heb ik twee scheurlijnen aangebracht. Voordat is ze vastgeplakt heb heb ik eerst de hartjes van Joy!crafts van de clear stamps 'Sending Love' 6410/0330 van boven naar beneden gestempeld met Distress Oxide Abandoned Coral. 

6410/0330 Sending Love Stempelset Heart bead

Daarna heb ik wat heavy Gesso met een kaartje aangebracht op het vel. Daar doorheen zit wat Heidi Swapp Color Shine kleur Tea. Een mooie donkere gouden kleur. Ook aan de rechtse kant heb ik een deel van deze heavy Gesso aangebracht als een cluster.


Een mooi gridstempel met Distress Oxide Walnut Stain om nog iets meer diepte te krijgen. Met de Heidi Swapp stempeltjes  heb ik de vlindertjes gezet met Distress Oxide Abandoned Coral.
De tekst is bij elkaar gecombineerd uit 3 stempels. De woordjes Forever en Family komen van Heidi Swapp en moments.

6011/0547 SCR@P Design Paper December to remember

Met de 'Starburst' pons van Ek Success heb ik de soort sterren van het designpapier gestanst. Labeltjes gemaakt in de kleuren van de layout. Wat nietjes uit de Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher  vind ik zo leuk om te gebruiken. Het houdt het cluster lekker bij elkaar en is nog decoratief ook.

Dit was het weer voor vandaag! Ik wens jullie een fijne dag toe en toe een volgende keer!

XOXO Annette

2 opmerkingen:

  1. Weer heel mooi. En verrassend anders, leuk

    BeantwoordenVerwijderen

  2. xoxo

    Welcome to EnjoyXoxo, It is the clever and good pick up lines. Here you can find new friends and create new partnerships. This is a funny pick up lines platform there you can fun with friends nearby or far.


    https://enjoyxoxo.com/


    BeantwoordenVerwijderen