vrijdag 5 december 2014

Fijne Pakjesavond

Sinterklaas is weer in het land, Een spannende tijd voor de kinderen. Ik weet nog heel goed hoe het hier vroeger ging, vanaf 3 november werden mijn kinderen altijd behoorlijk druk, een spannende tijd. Eerst Colin jarig, dan Sint Maarten en vervolgens Sinterklaas. Oh ja, en dan door naar de kerstdagen.

Ik moet eerlijk zeggen, ook al was het altijd een hele gezellige tijd, ik was altijd blij als we weer in Januari zaten, alle feestdagen achter de rug en eindelijk weer rust voor de kinderen. Maar goed, ik ben ook alvast met enkele kleinigheidjes bezig geweest, het is niet veel, maar wie het kleine niet eert, is het grote niet ... En wat ook fijn is, ze zijn snel klaar.


Ik ben met de stempelset van Noor! Design aan de slag gegaan. Ik heb zowel zwarte Piet als Sinterklaas ingekleurd met Sennelier en vervolgens uitgeknipt. Zwarte Piet heb ik geplakt op een rietje en deze bij de plastic zak ingeschoven. Van de tekst heb ik een tag gemaakt en deze heb ik onder het raffia en stukje jute geknoopt.


Bij Sint heb ik een nieuwe mal van Dutch Doobadoo gebruikt, een super schattig tasje. Hier heb ik een zakje chocolade munten ingedaan. De buitenkant heb ik beplakt met het design papier van Noor! Design, Wood Texture.

Paper bloc - Wood texture

Hierop de ik enkele stukjes Soft Board van Dutch Doobadoo geplakt, Loose Bricks. Deze steentjes heb ik wit gemaakt met structuurpasta van Dutch Doobadoo.  De tekst 5 december gestempeld en met een ronde pons uitgestanst.

Clear Stamp - Teksten - Sinterklaas

Ook hier weer wat raffia ter versiering, verder heb ik het doosje heel simpel gehouden. Zo zijn het toch 2 kleine geschenkjes geworden, leuk voor in de schoen.

Ik hoop dat ik jullie hiermee een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


2 opmerkingen:

 1. Wat ziet het er gezellig uit Astrid!
  En ja, stiekem ben ik ook wel blij dat de kids nu groter zijn
  en alle drukte en spanningen nu ons huis voorbijgaan ;-)

  Fijne pakjesavond toegewenst!

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmmm, dat ziet er errug lekk.... uhm leuk uit.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen