woensdag 17 december 2014

Special Delivery

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie een kaart zien met de nieuwe artikelen van Sending Love van Noor! Design. Ik ben helemaal weg avn deze serie en toen de mallen en stempels binnen kwamen ben ik er dorect mee aan de slag gegaan.
Het afdrukje is ook van Scrapberry's, Little Sister,  is het geen schatje ? Ik heb haar ingekleurd met Copic Markers. Dat was weer een tijdje geleden, maar wel weer erg leuk om te doen. Op haar vleugels heb ik wat stickles gedaan. Als basis heb ik zwart karton gebruikt. Aan de rechterkant heb ik de hartjesborder van Noor! Design gedaan, deze is uit rood karton gestanst. Ik heb weer alles een beetje voorzien van Crackle Paint.

Cutting & Embossing mal - Sending Love - Hart + Hart met vleugels

Links boven heb ik de bingostempel Love gestempeld op Kraft karton. Achter het designpapier heb ik een kraft label van Joy! Crafts geschoven, ook hierop heb ik een stukje design papier gedaan.
Op het gaatje van de label heb ik de hart met vleugels geplakt, deze hoort bij de nieuwe Sending Love mal van Noor! Design.

Cutting & Embossingmal - Sending Love - Rand met harten   Cutting & Embossing mal - Sending Love - Xoxo & Carpe Diem

Deze mal heb ik gebruikt achter het afdrukje. Ik heb hem eerst 1 x uit rood karton gestanst en daarna nog een keer met design papier. Deze heb ik iets verspringend op elkaar geplakt. De XOXO is ook een nieuw stansje van Noor! Design, deze hoort bij het woordje CarpeDiem thuis. Onder het bloementoefje heb ik een swirl van Noor! Design gedaan, deze heb ik uit kraft karton gestanst.

Cutting & Embossing stencil - Vintage Borders - Swirl

Zo, dat was het voor vandaag, ik kruip lekker op de bank, want ook hier heeft de verkoudheid toegeslagen. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


4 opmerkingen: