maandag 29 december 2014

Let it Snow

Goedemorgen allemaal,

De winter is hier ver te zoeken, jakkes. Echt niks aan hoor al die harde wind en regen, wat mij betreft mag het nu wel een beetje echt winter worden, maar zoals de voorspellingen nu zijn, krijgen we zelfs weer hogere temperaturen.

Misschien dat ik jullie met mijn creatie een beetje een winters gevoel kan geven.


Het prachtige papier is van Maja Design. Het afdrukje is een stempel van Wild Rose Studio "Reindeer Flying". Ik heb hem ingekleurd met Sennelier. Rondom het afdrukje heb ik witte Enamel Frantage "Chunky White" gedaan.

Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - 8punt stencil

Links boven heb ik een ronde doily van Noor! Design gebruikt met hierop de sterpunt van Noor! Design. Het afdrukje heb ik gemat op een blauwe ovaal van Noor! Design. Het bloementoefje heb ik gemaakt met verschillende artikelen van Noor! Desin.

Cutting & Embossingstencil - Postage stamps  Clear Stamp -  Sending Messages - Postcard stamps

In het bloemetje heb ik een blauwe plakparel gedaan. Verder heb ik nog een strik gemaakt van tule met hierop een strikje van touw. De postzegels met hierop de tekststempels zijn eveneens van Noor! Design. De ster die ik op het afdrukje heb geplakt is een cardboard art van Dutch Doobadoo. Verder heb ik nog een stukje verbandgaas en een kantje gebruikt. Eerder heb ik mijn kaart weer lekker bekliederd met witte crackle paint.

Cutting & Embossing stencil - Blad 2

Ik hoop dat ik jullie met mijn kaartje weer een beetje heb kunnen inspireren.
Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


8 opmerkingen: