vrijdag 12 december 2014

Lantaarn Challenge

Bij Noor! Design organiseren we elke maand een Challenge. En deze keer is dat deze gave lantaarn. Het is een groot succes en ik heb er natuurlijk ook een gemaakt. De dichte zijkanten heb ik opengesneden, aan de achterkant beplakt met een transparant en vervolgens de Noor-ster bevestigd. Zo lijkt het net of de ster zweeft in het raampje.Alvorens de lantaarn te versieren, heb ik het geverfd met Glimmer Glam, een gekleurde lak met glitters erin. Misschien niet goed zichtbaar op de foto,  maar de lantaarn heeft daardoor een lichte schittering gekregen.


De bovenste en onderste rand is beplakt met een Noor! rand stans. Als je deze door twee lagen cardstock snijdt,  blijven bij de achterste rand de blaadjes erin zitten. De bovenrand:

En de onderkant:


Boven op de lantaarn heb ik een een aantal grote kralen geplakt (lijmpistool) en daaraan een kleine ketting zodat het geheel opgehangen kan worden.
Her en der nog wat versieringen om de lamp een Oosterse sfeer te geven en vanavond gaat er een led-lampje in!Je kunt nog t/m  29 december. Dus doe gezellig mee een maak ook een mooie lantaarn. As je op de onderstaande afbeelding klikt lees je er meer over.

Noor! Design Challenge

Veel plezier met het maken van je eigen lantaarn!
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:
6 opmerkingen: