zaterdag 27 december 2014

Nieuw nieuw nieuw

Goedemorgen lieve allemaal,

De kerstdagen zitten er weer op. Hebben jullie allemaal genoten? En nu hebben we nog een heerlijk vrij weekend voor de boeg! Deze dagen betekenen voor mij persoonlijk ook vaak lekker geen werk, dus vrije tijd om heerlijk te freubelen. Ik heb deze dagen maar eens wat nieuwe artikelen voor januari erbij gepakt en deze uitgeprobeerd. En daar kwam dit kaartje uit voort:


Laten we bij het begin beginnen... want er is veel te zien op dit kaartje. Ten eerste heb ik het nieuwe blok desigpapier Spring gebruikt. Na al het kerstgeweld zijn we allemaal wel weer toe aan wat frisse kleurtjes toch?


We brengen in januari een nieuw formaat papierblok, namelijk een liggend A5 blok. Mijn gedachte achter dit ontwerp was het feit dat er weinig papier is met een "liggend" design. En die hebben we nu juist zo hard nodig bij de populaire Dutch Shape Art mallen.


Ook nieuw op dit kaartje is het takje wat je achter de rolroosjes ziet. Dit is een stans in de collectie Vintage Flourishes. Malletjes met een lekker klein prijsje van slechts € 5,99 per stuk. De blaadjes onder de rozen zijn gemaakt met de stans 6002/0157. Dit naar een idee van Raff. Als je de blaadjes met je nagels omvouwt lijkt het net een echt rozenblad.


Het vintage plaatje komt ook uit onze eigen collectie. Dit is een nieuw artikel wat we in januari brengen en heet Paper & Pictures.


Dit zijn blokjes van 10 x 10 cm met daarin 18 plaatjes: 9 x in sepia en 9 x in zwart wit. In januari brengen we het eerste blok met thema "everyday" waar dus voor ieder wat wils in zit. 


Het hart achter het plaatje met bijbehorende stempel komen uit de Noor! Design collectie Sending Love. De barcode stempel "100% love" komt van stempelset 6410/0305.


Zo... dat was weer een heel verhaal! Ik hoop dat jullie, net als wij, weer uitkijken naar de dag dat de nieuwe collectie weer in de winkels zal liggen. Dit zal rond 22 januari zijn.
Ik wens iedereen nog een fijne dag. Hier ligt een flink pak sneeuw dus ik ben benieuwd naar het koppie van Noor als ze zometeen wakker gaat worden!


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:
5 opmerkingen:

 1. Een schitterend kaartje Jolanda! Zie alweer veel moois voor de verlanglijst staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig mooi gedaan, dit geeft weer inspiratie voor het nieuwe jaar en een lange lijst op mijn verlanglijstje.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh wat een super leuke nieuwe producten komen er uit!
  Ik vind die afbeeldingen zo leuk!
  Helemaal super!

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen