vrijdag 26 december 2014

Merry Christmas

Hallo allemaal,

Gezellig dat jullie weer even langskomen. Vandaag heb ik een kersttag voor jullie, ik blijf nog even in de kerstsfeer hoor. Maar dit zal wel een van de laatste worden voor dit jaar.Uiteraard mogen er geen Noortjes op ontbreken, het zijn er deze keer niet veel, maar ze zijn wel mooi Het afdrukje heb ik gemat op de vierkante mal van Noor! Design, echter omdat het afdrukje vrij smal en hoog is, heb ik het middelste gedeelte van de vierkant weggesneden, zodat dit ook een rechthoek werd.

Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Vierkant + kroonluchter

Aan de rechterkant heb ik 2 tags van Noor! Design geschoven, hierop een ster van Dutch Doobadoo. Ik heb de digi ingekleurd met Copic Markers. Het design papier is van Maja Design - A gift for You. Aan de linkerkant heb ik een al oudere border gebruikt van Magnolia Doohickies. Aan de bovenkant heb ik de bijpassende startag van Magnolia Doohickies geschoven.

Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Label nr 2

Hierop de papieren taartkleedje gedaan en vervolgens verschillende stukjes design papier. Rondom het afdrukje heb ik witte Enamel Frantage gedaan. De tekst hoor bij het scrappapier. Linksonder en rechtsboven nog een bloementoefje. erder nog wat natuurlijke materialen, plakparels, lint, touw en een stukje kant.

Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


0 reacties:

Een reactie posten