donderdag 25 december 2014

I am dreaming of a white christmas..

Eindelijk weer eens een kerstkaartje gemaakt. Deze nieuwe vierkante stans moest gewoon gebruikt worden..zo geweldig moooi! De blauwe mallen blijven toch echt mijn favoriet.. Ze komen bij elk project wel terug.

Ik heb een easelkaart gemaakt van een shape art mal van Dutch Doobadoo. Ik heb de basis uit craft papier gesneden, daarop een maatje kleiner in wit cardstock en daarna weer een maatje kleiner in dessin papier van Noor! Design-Winter-Wonderland.


 Ik heb de nieuwe vierkante blauwe mal uit grijs  cardstock gestanst en dit met een schuurpapiertje iets ruw gemaakt. De handschoentjes en muts nu juist weer in de rode kleur zodat ze goed opvallen.

Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - 8punt stencil

De ster mal kon mooi nog in de hoek geschoven worden en tja de sneeuw kristallen mogen op een winters kerstkaartje niet ontbreken toch.De sneeuwrand heb ik mooi onder het ribbelkarton uit laten komen.


De tekst is ook van Noor Design en deze uitgesneden als een banner. Met de pasta heb ik wat sneeuw effecten her en der aangebracht.


 Op de bodem heb ik een al wat eerdere mal van noor gebruikt, deze met foam opgeplakt zodat hij wat hoger kwam en zo kan de easel kaart er tegen aan leunen.

Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand

Natuurlijk ook denneappeltjes gemaakt van de Rollup stans en de andere roll up stans vond ik wel een winters bloemetje. Het woordje winter had ik nog liggen en kon mooi iets verhoogd op de kaart geplakt worden.

Cutting & Embossing mal - Roll up - Roses 2  Cutting & Embossing mal - Roll up - Roses 1

Ik hoop dat jullie zo weer wat ideetjes hebben gekregen, Ik ga de boel eens opruimen na de demo van gisteren. Alles weer op zijn plek en dan toch nog ff verder met het maken van kerstkaartjes want komt er nog wel wat te kort!


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


4 opmerkingen:

 1. Warum verdecken Sie die Bestell-Nummern absichtlich mit dem Wort Pin it ???
  Ich möchte mich nirgends registrieren, wenn ich die Artikel bestellen möchte !
  Eine Antwort auf meine e-mail adresse wäre schön - Danke
  Schöne Grüße
  Helga --- meine e-mail adresse: helga.grauer@aon.at

  BeantwoordenVerwijderen