zondag 28 december 2014

Sending Love

Is hij niet ontzettend gaaf, de nieuwe hartjesmal 6002/0382 uit de serie Sending Love? Ik vind hem echt super, ook leuk dat schattige kleine hartje met vleugels erbij.Ik heb deze verwerkt op een label van Dutch Doobadoo. Deze heb ik op Kraft nagetekend en daarna netjes uitgeknipt, en klaar is je basis.


De stempel die ik heb gebruikt is ook van ScrapBerry's - Bear with Cupcakes. Ik heb het beertje ingekleurd met mijn l'Aquarelle.

Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Ovaal (4st)

Achter het afdrukje heb ik de blauwe ovalen mal 6002/0304 van Noor! Design verwerkt, deze blijft toch wel favoriet bij mij. In de linkerhoek nog een bloementoefje. Daarachter zie je de Kraft blaadjes van Dutch Doobadoo.


Hier nog een close-up van de prachtige hartjesmal. Ik heb in het midden nog weer designpapier geplakt. Dit heb ik gedaan door de mal op het designpapier te leggen, de binnenste vorm natekenen en daarna netjes uitknippen.


Aan de zijkant nog de bijpassende hartjesborder 6002/0252 uit de serie Sending Love.

Cutting & Embossingmal - Sending Love - Rand met harten  Cutting & Embossing mal - Sending Love - Hart + Hart met vleugels

Ik hoop dat ik jullie met deze fleshanger weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt weer voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:5 opmerkingen: