dinsdag 20 februari 2018

Cherish

Hallo allemaal,

Daar ben ik weer gezellig met een layout voor jullie van 30x30cm. Ik ben weer begonnen met een wit vel.


Met de package techniek heb ik vlekken op het witte vel gemaakt met Distressoxide Peeled Paint. Dit is verf op een plastic stempelen, dit nat maken en dan onderste boven op het papier duwen. Door wat water te sprayen krijg je meerdere kleuren groen. Dat geeft een mooi effect. Het is onvoorspelbaar hoe het papier eruit komt te zien. Zie ook maar eens hoe het reageert bij het Love hart. Het is maar één kleur groen.


 Ik heb het stencil 6002/0826 gebruikt met het love hart met Distressoxide Walnut Stain. Ook de kleine hartjes komen van een mask stencil van Joy 6002/0826.

6002/0826 Scr@p stencil - Liefde

Daarna ben ik met mijn naaimachine aan de gang gegaan en heb twee lijnen gestikt.


 De pijlen  zijn gemaakt van een mask stencil 6002/0825. Met een sponsje met Distressoxide Walnut Stain heb ik ze op het papier gezet.

6002/0825 Scr@p stencil - Pijlen

Onder de foto heb ik designpapier gemat uit het December to Remember scr@p papier 6011/0547.


De ster heb ik ook uit het December to Remember papier van Noor! gehaald. Daar heb ik zelf de pijlen weer op gezet. Washi tape heb ik overal geplaatst maar eerst door de helft gescheurd, zodat er een mooi kartelrandje ontstaat. Op een los wit vel heb ik ook washitape geplakt en daarna met het EK succes hart ponsje uitgeponsd.


Ik heb nog wat stempels toegevoegd en zo ben ik weer aan het einde gekomen van mijn uitleg.
Ik hoop jullie weer geïnspireerd te hebben en tot een volgende keer!

6011/0547 SCR@P Design Paper December to remember



Groetjes Annette 

1 opmerking: